Şova, o curvă virgină?


Iubirea şi dezinteresul faţă de materie sunt două lucruri care emoţionează până şi pietrele, nu numai oamenii. Aşa că o tânără, siliconată şi cu creier ioc va face sex – pardon, dragoste! – cu un libidinos plin de bani din iubire, nicidecum din interes. Cum, însă, sponsorul începe să stea rău cu finanţele, fătuca se reorientează. Tot din dragoste.

Nici în lumea bărbaţilor şi a bărbaţilor din politică lucrurile nu stau altfel. Senatorul Şova, cel care s-a făcut remarcat datorită vastelor sale cunoştinţe de istorie, o dă la întors în ceea ce priveşte diploma pe care (n)-ar fi obţinut-o la London School of Economics, acolo unde a făcut un master. Ca într-un film cu proşti – în care proştii sunt, în opinia senatorului PSD-USL, românii, Şova susţine că, după ce şi-a tocit coatele studiind, a decis că nu o diplomă îl face pe om, ci cunoştinţele acumulate pe perioada studiului. „Am fost admis, înscris şi am urmat integral cursurile” scrie supărat Şova pe blog, citat de Adevărul. „La sfârşitul cursurilor am informat că nu sunt interesat de vreo diplomă, întrucât am studiat doar pentru mine personal şi am cerut doar eliberarea unui certificat, ceea ce s-a şi întâmplat”, mai scrie parlamentarul.

Senatorul Dan Şova urmează linia glorioasă a iluştrilor săi înaintaşi în ale lăudatului cu diplome şi alte chestii academice. Cel mai de seamă reprezentant al acestei constelaţii este premierul Victor Ponta, şeful de partid al lui Dan Şova.

Toti acestia si multi altii ca ei confirma realitatea romaneasca dupa care scoala nu e o necessitate pentru ca diplomele vin de altundeva.

Politichia de margaritar

Georgiana Arsene Vezi tot →

Sunt omul in care Yin si Yang sunt cand prieteni, cand dusmani. Oscilez intre a scrie despre politica, oameni comuni, oameni creativi, frumosi sau urati, controversati, despre ceaiuri, carti, evenimente si viata. Uneori, pun bucati mari din suflat pe care le imbrac in fantezie. Pentru ca nu imi plac oamenii sobri si cei care ma considera o ciudata. Iar blogul meu se adreseaza celor care au curajul sa fie ei insisi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: