Şova, o curvă virgină?

Iubirea şi dezinteresul faţă de materie sunt două lucruri care emoţionează până şi pietrele, nu numai oamenii. Aşa că o tânără, siliconată şi cu creier ioc va face sex – pardon, dragoste! – cu un libidinos plin de bani din iubire, nicidecum din interes. Cum, însă, sponsorul începe să stea rău cu finanţele, fătuca se reorientează. Tot din dragoste.

Nici în lumea bărbaţilor şi a bărbaţilor din politică lucrurile nu stau altfel. Senatorul Şova, cel care s-a făcut remarcat datorită vastelor sale cunoştinţe de istorie, o dă la întors în ceea ce priveşte diploma pe care (n)-ar fi obţinut-o la London School of Economics, acolo unde a făcut un master. Ca într-un film cu proşti – în care proştii sunt, în opinia senatorului PSD-USL, românii, Şova susţine că, după ce şi-a tocit coatele studiind, a decis că nu o diplomă îl face pe om, ci cunoştinţele acumulate pe perioada studiului. „Am fost admis, înscris şi am urmat integral cursurile” scrie supărat Şova pe blog, citat de Adevărul. „La sfârşitul cursurilor am informat că nu sunt interesat de vreo diplomă, întrucât am studiat doar pentru mine personal şi am cerut doar eliberarea unui certificat, ceea ce s-a şi întâmplat”, mai scrie parlamentarul.

Senatorul Dan Şova urmează linia glorioasă a iluştrilor săi înaintaşi în ale lăudatului cu diplome şi alte chestii academice. Cel mai de seamă reprezentant al acestei constelaţii este premierul Victor Ponta, şeful de partid al lui Dan Şova.

Toti acestia si multi altii ca ei confirma realitatea romaneasca dupa care scoala nu e o necessitate pentru ca diplomele vin de altundeva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *