Berlusconi vine în România. Pamfile, nu te bucura degeaba!

O veste zguduie România, mai ales o parte din populaţia tânără feminină, cunoscută publicului larg drept „piţi”, „sexy asistente”, „manechine”, „bombe sexy”: Silvio Berlusconi vine la noi în ţară!

Din păcate pentru categoriile menţionate – pentru că, trebuie spus, şi alde piţi sunt de mai multe feluri, în funcţie de gradul de cultură urbană – pe cine ştiu ele să le propulseze ca obiecte mişcătoare pe la diferite emisiuni tv – italianul nu vine pentru femei.

El se va întâlni cu liderii Forţa Civică la sediul partidului din Bucureşti, în perioada 17-18 octombrie. Deci, Pamfile, Crudu, Buruiană, poate chiar Alina Plugaru, dacă nu îi mai eşti „fidea” lui Stolo, aliniaţi-vă la poarta partidului! Întâlnirea cu Berlusconi vine după vizita pe care Ungureanu a făcut-o la Bruxelles unde a fost primit de liderii PPE, preşedintele Wilfried Martens şi de secretarul-general Antonio – Lopez Isturiz.

Cum eu sunt un om cu suflet mare, sper ca în perioada menţionată să fie multe grade în termometre, unde altundeva? Că doar nu în aerul de afară, ptiu, drace! În termometre, că doar aşa zic toate toantele, că temperatura e a termometrului, nu a aerului!

Ca o paranteză, mergând pe acelaşi algoritm, când voi răci şi termometrul îmi va indica o temperatură de 39 de grade, voi crede că sunt sănătoasă tun, pentru că, nu-i aşa, gradele nu sunt ale mele…

Şi parcă văd cum vor arăta ştirile din România în legătură cu sosirea lui Berlusconi: toate piţi de jurnaliste îl vor întreba pe bietul om, evident, cum i se par româncele…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *