Geoană a înviat. Adevărat a înviat?

 Lume, lume, în seara aceasta, la Realitatea Tv se dezbate un subiect de interes naţional, galactic, intergalactic şi altfel: misterul vizitei lui Mircea Geoană la Sorin Ovidiu Vîntu.

Mulţumesc lui Dumnezeu şi spălătorilor de cadavre de la postul tv menţionat pentru că, în final, voi putea să dorm liniştită, o dată cu dezlegarea acestui mister, mai mare şi mai misterios de enigmatic chiar decât Facerea.

Moderatorul face o introducere demnă de Sergiu Nicolaescu. Din acest motiv, îl privesc pe Geoană cu alţi ochi. Văd în el secole întregi de istorie naţională sau, vorba lui Eminescu, „acum seculii străbate”.

Geoană întăreşte ideea că a câştigat în 2009. Se uită în cameră, precum Mihai Viteazul înainte să afle că încă are la mână ceasul. Evident, România ar fi fost altfel dacă nu ieşea preşedinte Băse. Dar, logic, votul a fost fraudat.

Cioroianu e curios ce a căutat Geoană la Vîntu. Cine l-a pus să se ducă?

„Puteam să nu mă duc deloc”, afirmă Geoană, privind crâncen la cameră. Se disculpă ca şi cum Mihaela, dragostea lui, l-ar fi prins la femei. La femei, nu la FMI.

Spune că e sincer. „Nu m-au învăţat mama şi tata să mint” declară el crezând că ne-am născut ieri.

Trage tare cu politica externă. Încearcă să facă nişte conexiuni, dar nu prea are cu ce.

Îmi plac întrebările moderatorului. Tăioase ca un jeleu, pline de miez ca o nucă seacă.

Noapte bună, România, oriunde te-ai afla!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *