La ziarul „Ring” scrie femeia de serviciu?

Cotidianul „Ring”, care se laudă cu peste 120.000 de cititori pe zi, numai presă nu se poate numi. Şi aceasta din pricina faptului că angajaţii săi sunt certaţi zdravăn cu limba română.
Şi, cum românul se pricepe cel mai bine la fotbal şi la politică, „jurnaliştii” au elaborat şi un material de „investigaţie”, menit a arăta lumii ce cred pedeliştii şi Mihai Răzvan Ungureanu, preşedintele Partidului Forţa Civică, despre o posibilă dezbinare a Uniunii Social Liberale. În fapt, întrebarea ziariştilor – care, între noi fie spus, ascunde, practic, două sau chiar trei întrebări, nu are alt scop decât să râcâie şi să instige. „Credeţi că USL se va despărţi, respectiv, când se va întâmpla lucrul acesta?”
Înainte de a ne prezenta părerile pedeliştilor, jurnaliştii acestui cotidian independent – de voinţa multora, evident – ne anunţă că mâine „v-om publica răspunsurile useliştilor”. Nici nu mai contează la ce. Cum poate cineva să scrie forma de viitor a unui verb cu cratimă??!!!!!!?!!!
Trecând peste aceste aspecte care par a nu mai deranja pe nimeni, aflăm că Blaga zice că nu face previziuni, întrucât nu este mama Omida.
Dacă alţi oameni politici au făcut diferite afirmaţii, am fost dezamăgită de declaraţia lui MRU, pe care îl credeam o persoană stăpână pe sine, care nu se lasă uşor pradă pasiunii jocului politic. Cel puţin, nu la modul declarativ. Mă întreb dacă, într-adevăr, MRU a făcut acea declaraţie sau vorbele sunt scoase din context. „Trebuie să se despartă. Când? Ieri. Cât de repede, ca să piardă alegerile. Ce îmi doresc este să îi văd despărţiţi.”, Mihai Răzvan Ungureanu, fost premier al României şi preşedinte Forţa Civică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *