Şoc! “La Ministerul Educaţiei nu sunt bani pentru salariile reîntregite!”


Florina Stoian, vicepreşedinte în BPJ al PDL Buzău vorbeşte, într-un interviu acordat în exclusivitate In prima linie, despre urmările alegerilor de duminică şi susţine că la Ministerul Educaţiei nu sunt bani pentru salariile reîntregite.. Ea explică şi modul în care s-au desfăşurat alegerile în Colegiul Uninominal 5 Camera Deputaţilor – ce cuprinde oraşul Pogoanele şi alte 17 comune –  unde a candidat, afirmând că voturile s-au îndreptat către un urmărit penal.

1. Cum comentaţi rezultatul alegerilor de duminică?

Florina Stoian: O cacialma! Oamenii au fost prostiţi de USL într-un mod ticălos

2. Exemplificaţi această afirmaţie pentru colegiul în care aţi candidat

Florina Stoian: Am discutat cu mii de oameni, preponderent de vârsta a treia. acestora le-am spus cum eu pot fi o alternativă la actualul deputat Ghiveciu, care este urmărit penal. Ciudat ei cunoşteau aceste lucruri şi le acceptau motivând că Băsescu este cel mai mare rău, pentru că le-a tăiat pensiile. În ziua votului au fost agasaţi până târziu în noapte şi duşi cu voie fără voie la vot cu maşini care erau pline de insemne electorale ale USL Sigur au fost şi bani mulţi puşi la bătaie.

3. În urmă cu ceva timp, angajaţii A3 aduceau acuze grave unor jurnalişti precum Mircea Marian sau Ioana Lupea, afirmând că aceştia ar fi plătiţi din bani publici pentru că fac politica PDL. Astăzi, însă, vedem cum angajaţi A3 sunt propuşi în funcţii de conducere ale unor instituţii precum CFR SA. Este vorba despre manipulare sau A3 a fost un adevărat „incubator” de viitori şefi de institutii cheie ale statului român?

Florina Stoian: Angajaţii A3 au fost răsplătiţi pentru serviciile făcute puterii actuale. La A3 a fost utilizată o tactică de manipulare a poporului de ani buni!

4. Migrează PDL-iştii buzoieni la USL?

Florina Stoian: Nu pot garanta pentru nimeni. Am văzut în cei 18 ani de când sunt în PD multe migraţii. Am văzut şi în această campanie primari cu pretenţii care au făcut pactul cu adversarii. Eu nu sunt de acord cu aceste practici.

5. Ce aşteptări aveţi de la noul guvern? Să ne aşteptam la o nouă suspendare a preşedintelui?

Florina Stoian: O nouă suspendare a Preşedintelui nu ar fi cel mai mare rău. Eu sunt îngrijorată de soarta noastră a celor mulţi care nu se arată de loc roză. Luna aceasta au întârziat cu plata pensiilor pentru a doua lună. La Ministerul Educaţiei nu sunt bani pentru salariile reîntregite, economia regresează, inflaţia creşte de câteva luni bune, impozitele cresc cu 16% la nivel local, şi vom mai vedea.

Dupa alegeri

Georgiana Arsene Vezi tot →

Sunt omul in care Yin si Yang sunt cand prieteni, cand dusmani. Oscilez intre a scrie despre politica, oameni comuni, oameni creativi, frumosi sau urati, controversati, despre ceaiuri, carti, evenimente si viata. Uneori, pun bucati mari din suflat pe care le imbrac in fantezie. Pentru ca nu imi plac oamenii sobri si cei care ma considera o ciudata. Iar blogul meu se adreseaza celor care au curajul sa fie ei insisi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: