Cum era cu ridicatul cozii?

Până acum mi-am obişnuit cititorii acestui blog cu articole politice, în cea mai mare parte. Ei bine, de data asta, voi scrie o opinie, mai bine spus, îmi voi exprima nedumerirea cu privire la cazul poliţistei din Olt, devenită victimă după ce a întreţinut relaţii sexuale cu capii Poliţiei.

Vă spun cu toată sinceritatea că mărturisiri de căinţă şi schimări bruşte în maici imaculate, aşa cum s-a întâmplat cu poliţista în cauză, mă lasă rece. Dar îmi ridică anumite întrebări pe care presa dornică de senzaţional nu le-a pus deocamdată pe tapet.

Şi anume:

  1. Fata/femeia în cauză susţine că a fost batjocorită nu doar de unul, ci de mai mulţi oameni ai legii. Întrebare: dacă era vorba de viol, atunci, cum Dumnezeu a stat ea să fie violată constant? N-a ţipat? Şi de ce numai ea – bine, ulterior am aflat că au mai fost în aceeaşi situaţie 3 colege. Întrebare suplimentară: câte poliţiste sunt în Olt? Patru?
  2. De ce tocmai ea? Avea faţă de fraieră sau a ridicat codiţa?
  3. De ce tocmai acum?
  4. Dacă, într-adevărm era violată, de ce nu a spus nimic familiei, de ce nu a luat atitudine mai demult? Ce primea în schimb? De la cine?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *