Prohodul antenist şi coliva lui Paleologu

„Lume, lume, soră lume-e-eeeee! Lume, lume, soră lume-e-eeeee! De ce eşti tu rea de gură, de ce ne priveşti cu ură?” poate fi noul imn al PDL, după congresul de azi. Evenimentul a băgat în priză toată presa: unii pro, alţii contra.

Dintre ăia contra se remarcă, evident, anteniştii, care s-au apucat, cu mânie prolatară şi deontologie românească să cânte prohodul portocaliilor. Vânează toate gafele, Nils e în vervă, camerele sunt pe pedelişti, gafele politicienilor sunt deja montate într-un colaj. Cu ficaţii cât franzela, anteniştii arată românului cu mintea netedă şi cojile de seminţe între dinţi mostre de bâlbe şi gafe pedeliste, menite a ilustra răul absolut pe care PDL îl reprezintă pentru ţărişoară. La nevoie, anteniştii amintesc iar de pensiile tăiate, de panourile anti Udrea de la manifestaţiile din iarna anului trecut când pensionarii zbierau în stradă, numai şi numai ca ţăranul de oraş şi nu numai să scuipe ecranul şi să zbiere un „Huooo” mai tare ca ăla de la meci, când Naţionala a luat bătaie.

Şi, ca tabloul să fie complet, Paleologu a început să citească din Biblie şi să vorbeasă despre colivă. Orgasm jurnalistic! Punctul G al deontologilor a fost intens stimulat!

Viscolul care a nenorocit California din Balcani – că numai într-un stat cum e California autorităţile ar fi fost prinse pe picior greşit în caz de ninsoare – bentiţa sau vreun viol comis de vreun vasluian înfierbântat trec în plan secund. Românica vibrează alături de PDL şi de deontologi, poporul simte cum i se ridică pe spate părul la auzul vocii lui Mănăstire, iar Ponta, obişnuit cu comenzile Copy şi Paste scrie pe Facebook impresii. Poate revin cu un update după anunţarea rezultatelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *