Stop conducerii babelor!

Se spune că oamenii care nu au batrâni ar trebui să îşi cumpere. Sintagma asta sau ce o fi ea sigur a fost născocita de vreo babă nebăgată în seamă, supărată pe „curvele” tinere care nu mai au pic de repect faţă de ele, persoane pline de experinţă de viaţă şi capabile de multe.

Eu zic că aceste specimene, pline de frustrări, în fapt, care nu sunt capabile să se bucure de bătrâneţe sau care nu acceptă că pierd teren în faţa celor mai tinere, ar trebui pensionate. Situaţia este cu atât mai gravă cu cât tinerele generaţii, preşcolarii, şcolarii etc nimeresc pe mâna unor babe, care, nu numai că nu mai au cine ştie câtă răbdare cu copiii, dar îi şi sperie. Păi, serios, acum, cui i-ar conveni să meargă de mână la teatru sau mai ştiu eu unde cu o babă grasă, uneori prea puţin îngrijită, cu picioarele umflate?

Şi, cum preştele de la cap se împute, greşeala este la Ministerul Educaţiei, deoarece sunt acceptate ca DEBUTANTE persoane cu vârsta de 49 de ani! Este inadmisibil ca asemenea persoane, aflate la o vârstă critică – menopauza- să aibă dreptul să intre într-un sistem în care, teoretic, nu ar trebui să fie ghidate de hormonii aflaţi într-un continuu război. Sigur, multi ar spune că fac discriminări. Din păcate, dacă s-ar gândi la rece, atunci,şi lucrurile ar merge mai bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *