End of story. Si Sfinxul se poate narui, nu-i asa?

Scandalul penal dintre familia si trustul Voiculescu, pe de o parte, si compania RCD-RDS imparte Romania in doua parti: aia care tin cu Felix si cu antenistii si restul – care tin cu Base sau sunt independenti, indifenrenti, toropiti de canicula. Recunosc ca nu prea ma intereseaza subiectul, din pricina circului mediatic care se face in jurul sau.
Dar azi, tot butonand telecomanda, am ramas siderata de imaginea care mi-a aparut in fata ochilor: un Dan Voiculescu cu ochelari de soare, cu o singura lentila. Initial, am crezut ca Felix vrea sa il atate iar pe Basescu si sa vina asemeni unui pirat, zeflemitor si sigur pe sine.400x200Ulterior mi-am dat seama ca nu era nici o sarada, ca Varanul chiar isi scapase lentila in buzunar, ca nu a fost nimic premeditat. Sa fie asta un semn al declinului? Il lasa nervii pe Voiculescu? Nu are timp sa mearga sa se regaseasca, asa cum a facut, intr-un moment de rascruce, in tinerete, la umbra Sfinxului de pe Bucegi?
Voiculescu, insa, nu lasa sa fie perceput ca vulnerabil. Intr=o postare de pe blogul personal, tatal Antenelor afirma ca: Oricum ar fi, e limpede ca am lansat o moda si am descoperit o oportunitate pe piata oftalmologica, drept pentru care nu m-ar mira sa vad in urmatoarele zile o “solidaritate a ochelarilor c-o singura lentila” :). Care, vai, amintesc flagrant de Legea Talionului, singura lege care pare sa se aplice in Romania de azi adversarilor Suspendatului: ochi pentru ochi. Asta, desigur, pentru cine are ochi sa vada…

Sursa foto: Blog Dan Voiculescu

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *