Decadere si manipulare. „Prosti, da’ multi, Maria Ta!”

Duminica, in cadrul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3, Draga Olteanu Matei si-a exprimat parerea cu privire, evident!!! la Basescu si la necazul Antenelor si antenistilor.
In legatura cu acest subiect, mi-am exprimat parerea pe Fb, afirmand ca Draga Olteanu Matei a decazut, din moment ce accepta sa ia parte la un asemenea spectacol de prost gust, cu o regie indoielnica. Mai mult, am afirmat ca actrita nu stie nici macar istoria traita de domnia sa, deoarece afirmatiile facute pe post frizeaza incultura crasa in domeniu si am declarat ca nu ma simt reprezentata de aceasta persoana. Nu poti face paralele intre perioada Anei Pauker si cea actuala, nu poti amesteca, la gramada, comunismul, bolsevismul si toate relelele celei de-a doua jumatati a incercatului si sangerosului secol XX pentru a sustine cauza unui post de televiziune, care, acum, iata! este scuturat pentru a se scoate gunoiul de sub pres.
In privat, pe celebra retea de socializare, un individ fara chip si alte date, dar cu un curaj „nemaipomenit”, pentru care unicul mod de a ataca o opinie care nu ii convine este jignirea, mi-a lasat urmatorul mesaj: „Lucian Luk
SCUMPA NU TE SUPARA DAR NICI NU AI CUM SA TE SIMNTI REPREZ DE D-na MATEI . PT CA ESTI MICUTA CA SI VARSTA DAR POTI SA-TI INTREBI FAM SI TU ESTI NEEDUCATA . ESTI CU DROGURI SI ALTE ALEA . ”
Ii atrag atentia individului ca si amenintarile si jignirile anonime isi gasesc nasul. Asa, ca… o zi buna!

P.S. Scumpul meu Lucian Luk, esti exemplul viu ca manipularea antenista produce efect.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *