Liberalii recunosc că îi doare undeva de prostime.

Dacă mai avea cineva vreo îndoială combinată cu speranţa firavă că măcar liberalii, urmaşi ai Brătienilor – care, între noi fie spus, cred că se răsucesc în mormânt văzând cine le poartă numele politic – mai nutrewsc vreun sentiment pentru ţărişoara asta, pot să îşi ia adio. Şi aceasta deoarece proaspătul însurăţel Călin Popescu Tăriceanu, fostul premier liberal, a declarat, pentru rfi.ro, că este mai degrabă preocupat de soarta partidului decât de a populaţiei. Declaraţia vine pe fondul discuţiilor referitoare la subiectul noilor taxe şi impozite preconizate în scrisoarea de intenţie către FMI.  Noi avem la sfârşitul acestei luni o Delegaţie Permanentă în cadrul Partidului Naţional Liberal şi ştiu că punctul meu de vedere nu este singular, el este împărtăşit de mulţi dintre colegii mei, care au acelaşi gen de preocupări, pe de o parte, ca ale mele şi aceleaşi îngrijorări legate de susţinerea publică de care orice partid are nevoie, mai ales în perspectiva alegerilor care vor urma la anul„.   

Nici un cuvânt pentru prostime. Restul… e can can.

3 thoughts on “Liberalii recunosc că îi doare undeva de prostime.

  1. Gheaţa de sub frunte
    1.Noi nu avem partide cu doctrine şi ideologii clare. Avem bande, găşti, grupări mafiote şi marionete şantajabile.
    2.Tăriceanu, faţă de alţi fârlifuşi, are merite: – a refuzat „sprijinul” FMI, – a guvernat fără televizor. Anii 2007-2008, cu numai 14% susţinere parlamentară, au reprezentat singura oază de relativă prosperitate într-un sfert de secol de ruină naţională.
    Spartacus

  2. Sa fim intelesi: nu l-am atacat pe Tariceanu. Nu ii contest meritele. Doar ca… vorba aia: „gura pacatosului… adevar graieste”. Si Tariceanu, probabil, fara sa constientizeze, a scapat porumbelul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *