Ce-ai făcut, Nuţi?!!!!!?????

După ce presa a urlat că bietul premier al şi mai bietei noastre ţărişoare s-a relaxat departe de aceste meleaguri, tocmai la imperialiştii americani, postul de televiziune A3, cunoscut pentru imparţialitate şi deontologie, dă bomba: şi Elena Udrea a fost la Miami.

Şoc, groază şi fum de petardă, mai ales că blonda cică a fost cu Dorin Cocoş şi nu a spus nimănui nimic. Îmi şi inchipui frustrarea jurnaliştilor care ştiau până şi numărul de parabeni din cremele fostei ministerese a Turismului care nu au aflat la timp că blonda s-a bronzat şi a făcut cumpărături la americani.

Evident, jurnaliştii au prezentat imagini cu blonda, ba în chiloţi, spre fericirea bărbatului român, ba cu mai multe haine pe ea, numai-numai să reuşească să arate naţiei că „paţachina” este cancerul acestui pămân străbun, pe care îl apărăm cu preţul unei beri.

Femei românce, care vă faceţi concediile la Amara, aruncaţi cu pietre! Udrea vă sfidează! Lăudaţi politica Usl-istă, singura care vă poate oferi tătucul mult dorit! Bucuraţi-vă că premierul a fost la Miami, el este singurul care veghează ca ţara să ajungă pe cele mai înalte culmi de progres şi ciLivizaţie! Înţelege, popor român, că Ponta a mers pentru a spiona americanii şi a le dovedi că stilul lor de viaţă capitalist este greşit. De la ruşi vine ploaia…  

One thought on “Ce-ai făcut, Nuţi?!!!!!?????

  1. Chiar nu aţi înţeles că ipochimenii sunt înţeleşi între ei să se bălăcărească şi să ne aburească, să ne împartă în galerii de suporteri şi să ne jupoaie de vii pentru poftele lor depravate? Nuţi , spaima constituţii, a debutat în..politică la psd, pe post de fâţa-fâţa prin faţa jurnaliştilor, ducându-i mapa cu înţelepciuni secretarului general „ştie-tot”, Cosmin Guşă. Pe acolo se fâţâia şi fâţângăul Ponta de la tineretul tsd. Nu ştiu cum puteţi intra în jocul lor de-a puterea şi opoziţia care le aduce miliardele în conturi şi tot ce le mai pofteşte ficatul lor putred de bogat şi de corupt. O flegmă nu aveţi pentru ei?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *