Ce mă revoltă: tupeul familiei Cioabă

Lume, lume, a murit Florin Cioabă, autointitulatul rege al romilor din ţara noastră, motiv de doliu naţional şi de taxe noi, probabil, pentru plata serviciilor medicale de care a beneficiat acesta cât timp s-a aflat în clinica din Turcia.

Ei bine, familia defunctului s-a gândit să scoată bani de la statul român şi să ceară suma de 350.000 de dolari, bani pe care, spun ei, nu îi pot da. Şi atunci, cu o nesimţire greu de imaginat, ei vin şi cer statului român această sumă, care ar reuşi să acopere costurile cu educaţia unor copii din mediul rural-mulţi la număr sau plata tratamentului pentru bolnavii de cancer sau alte şi alte plăţi.

În urmă cu doar câteva ore bune, Dorin Cioabă, fiul lui Florin Cioabă, declara că la spitalul Akdeniz Üniversitesi a fost adusă, pe banii familiei, aparatură medicală închiriată, necesară pentru tatăl său. De asemenea, familia lui Cioabă şi-a permis financiar să plătească un avion SMURD pentru a merge în Turcia cu medicul Şerban Brădişteanu. Sursa: Cotidianul

Posturile de ştiri se întrec în a ne prezenta drama romilor, care îşi spulg părul din cap fiindcă regale lor, om cu privire blândă, după cum spunea şi Florin Condurăţeanu, a dat ortu popii la o vârstă când alţii nici măcar nu se gândesc la pensie.

Spre ruşinea naţională, Antena 3 se lăuda că este singurul post de ştiri din Romînia care transmite din Turcia episodul Cioabă. Mizerie, degradare şi sictir, iată coordonatele unei lumi în cădere liberă. Nu vă miraţi dacă, peste noapte, mai apare vreo taxă, pe aripă de ţânţar din apartamentul fiecăruia sau pe număr de rude decedate aflate în cimitir. Banii vor folosi la acoperirea cheltuielor de aducere în ţară a regelui Cioabă.

One thought on “Ce mă revoltă: tupeul familiei Cioabă

 1. De ce toate astea şi încă multe altele?
  1.Perfidul occident, după ce ne-a criticat că nu dăm sufciente drepturi minorităţilor şi nu ne preocupăm de integrarea lor socială, etc., atunci când s-au trezit cu ploşniţele în pragul lor şi au constatat pe propria piele că sunt creaturi speciale, neintegrabile, naturi primitive, infracţionale şi agresive, o adevărată pacoste pentru orice naţiune care are neşansa de a fi obligată de comunitatea internaţională să le suporte lenea, promiscuitatea, cerşetoria, tupeul, voracitatea, s-au hotărât să ni-i deverseze înapoi sub cele mai viclene pretexte diplomatice.
  2. Ca să nu se mai procopsească iar cu ei să le infecteze şi infesteze mediul lor civilizat, au gândit un proiect de înfiinţare a unui regat al ţiganilor pe teritoriul României, în zona olteniei cu capitala la Craiova.
  3. Pentru asta au scornit tema regionalizării urgente a ţării. Decerebratului Dragnea şi găştii usl i s-a încredinţat nobila misiune prin care o regiune ar fi viitorul regat al palatelor cu multe turnuleţe, iar altă regiune ar fi autonomă maghiară, garanţia sigură a dezmembrării statului naţional unitar român, a descotorisirii lumii civilizate de mareea neagră, precum şi satisfacerea planurilor soroşiste de reconstituire a ungariei mari şi a unei Românii cât mai mici.
  4. S-au parcurs paşi importanţi în timpul tuturor guvernărilor cleptocrate postdecembriste. S-a oficializat denumirea de rom, a fost scoasă din legislaţia internaţională abrevierea ROM pentru România şi a fost înlocuită prin lege dată de guvernul Năstase şi înlocuită cu „ROU”, etc., etc.
  5. A fost legiferată frauda electorală. Codul electoral a fost astfel conceput încât ţigănimea a devenit clasa cu „conştiinţa civică” cea mai avansată, cel mai important segment al democraţiei participative, care iau cu asalt secţiile de vot pentru „a-şi exprima opţiunea”!!! Aşa au ajuns liderii ţiganilor să fie curtaţi de toţi candidaţii de la locale, parlamentare, europene, până la prezidenţiale. Iar înalţii noştri demnitari au început să fie atât de demni şi de patrioţi încât să dănţuiască cu baragladinele libidinoase pe scene, să primească odgoane de haur în văzul mulţimii şi să-i lingă pe obraji pentru nenorocitele de voturi strict necesare pentru hoţie, îmbuibare, desfrâu şi distrugerea României. Le-au recunoscut aberantele ranguri de regi, hîmpăraţi, producând derută în viaţa internaţională, au mâncat cu ei purceluşi dă lapte, le-au încuviinţat tacit jafurile şi opulenţa, au nenorocit împreună România aducând-o în pragul falimentului total şi al căderii din Istorie. EST MODUS IN REBUS???!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *