Antena 3 luptă şi cu nepoata preşedintelui

Că ninge, că plouă, că e soare, e clar: pentru antenişti, Băsescu e de vină.

Şi, cum omul nu poate sta liniştit nici o zi, fiind filat mai ceva decât Draguşanca şi Victoraş Slav, astăzi, reporterii postului de ştiri au dat o ştire megabombă: Băsescu îşi plimbă nepoata cu căruciorul. Pozele au apărut pe Fb. Şi, cum nu era lume prin preajmă, deontologii nu au putut să o ardă cu populismul, aşa că şi-au scărpinat capetele cugetătoare şi au informat populaţia despre preţul căruciorului.

Mi se pare de-a dreptul incredibil cum unii oameni caută, în disperarea lor de a distruge imaginea unui om, cele mai josnice metode de atac. Chiar dacă acestea au legătură cu un copil…

One thought on “Antena 3 luptă şi cu nepoata preşedintelui

  1. Stimată doamnă, vă anunț că poza e făcută în curtea vilei unde nu pătrunde nici pasărea și că poznele ajung la presă cu voie de la miliție. Prin urmare nu e vorba nici de deontologi și nici de vreo vânătoare. Pur și simplu vrem să arătăm că ne doare în … și că mămica fetiței se pregătește asiduu pentru a mai lumina continentul încă 5 ani. Populația e sistematic informată cu dansuri pe terasă, cumpărături la mall, de obicei apă minerală, poze cu câinii de casă, datu-n ski-jet sau în bărci(de pe care se mai vede și câte o mână cu unghii portocalii) și cu cărucioare împinse de Cappo di tutti cappi. Fiți liniștită, imaginea e sub control permanent, inclusiv acolo unde ni se spune să nu ne uităm că ne dor…urechile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *