Dacă ar fi fost Pacepa…

Istoria lumii este plină de mistere şi de personaje controversate. Ce e mai important este că, în cazul unora, moartea este mai controversată decât însăşi chiar existenţa.
Un asemenea exemplu este cel al fostului şef al Gestapo-ului, Heinrich Müller.hm Potrivit Evz, care citează cotidianul german Bild, Müller ar fi fost îngropat într-un cimitir evreiesc din Berlin în 1945. Aceasta, cu toate că serviciul secret german BND dădea asigurări că, în vara lui 1949, Müller se afla la Karlovy Vary.
Nemţii sunt mici copii pe lângă români. Habar nu au să îşi valorifice oamenii. pacepaPăi, dacă Müller ar fi fost Pacepa, ce mai telenovelă ieşea! Cum ar fi fost ăsta prezent simultan în direct la câteva posturi de ştiri şi în reluare la altele! Cum ar fi în viat mai ceva ca mortul ţinut în geam pentru pensie! Două vorbe, trei lulele şi, gata, la noi credea toată lumea că respectivul trăieşte!
Păi nu vă aduceţi aminte de interviul cu Pacepa de la B1 tv? Cum vorbea el ca un robot, fără ca vocea sa să pară umană? Sau umanoidă? Ciborgul Pacepa care face joggind zilnic, aleargă vreo cinci kilometri şi dă interviuri la posturile private din România? Chiar el, pe care nu îl găseşte nici un picior de Sicrit Servis! Eronat: o televiziune din România l-a găsit! Nici o poză cu el – o fi timid, nimic. Doar o voce metalică.
Dar, asta e, nemţii nu au ştiut cum să procedeze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *