Gura păcătosului…

popaZi distractivă azi în Senat, acolo unde unii dintre aleşii neamului au picat cu brio examenul de… gramatică aplicată. Totul s-a întâmplat la dezbaterile pe tema proiectului care interzice exploatarea gazelor de şist.

Preşedintele de şedinţă, Cristian Dumitrescu a vorbit pentru adepţii sectei lui Tarzan: „Au vorbit miniştrii, au vorbit Comisia, au vorbit domnul Haşotti…”.

Nici senatoarea foamei, aia de s-a îngrăşat când nu mânca, pe numele său Cristiana Anghel, nu s-a lăsat mai prejos. Domnia sa are chiar halucinaţii cu episoade de grandomanie. În delirul său, aceasta crede că a avut un rol important în sprijinirea căderii guvernului MRU: „În urmă cu un an şi jumătate am fost în Piaţa Universităţii şi un guvern, MRU, a căzut din această cauză”.

Sătul, probabil, de aceste replici demne de un loc cu personal specializat în tratarea acestui gen de afecţiuni, senatorul PP-DD Constantin Popa le-a spus pe şleau colegilor  – referindu-se la cei din USL – că au un coeficient redus de inteligenţă. Reacţia aleşilor pe baza puilor congelaţi şi a găleţilor cu inscripţii politice nu a întârziat să apară. „Domnule senator vă interzic să jigniți Senatul României sau vreun senator din Senatul României. Toți suntem la fel din punct de vedere al inteligenței”, i-a răspuns preşedintele de şedinţă. Sursa: www.ziuanews.ro

One thought on “Gura păcătosului…

 1. Păi, să o luăm pe puncte. Nu punctual, cum spun imbecilii prețioși.
  1.Cristi Dumitrescu, soțul soției sale, fostă ministreasă a învățământului usl, repetenta Corina Dumutrescu, are scuza că exprimarea orală nu are un caracter strict normat și că gramatica miroase a elitism respins de poporul votanților pe pui stricați și bere la pet, în fum de mici expirați.
  2. Tovarășa ”țătoare care și-a dat doctoratul în foame, această Mița Baston a parlamentarismului mitingist, face și ea ca rațele, măcăne, ca la rivuluție, convinsă că așa a ajuns să o cunoască și să o veteze boborul.
  3. Senatorul Constantin Popa, credea, ca tot omul care se uita cu interes către parlamentarii
  puterii care au țara pe mână, că, musai, trebuie să fie ceva de capul lor, din moment ce au putut convinge 70% din alegători să le dea votul. Acum, văzându-i de aproape, constată stupefiat că IQ-ul lor se reduce la a cugeta cu mațul gros.
  4. Așa că, stimată doamnă, de ce vă mai minunați? Nu v-a murit mirarea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *