Boborul, grobianul şi gaura de la covrig

Astăzi, căutând un material de inspiraţie pentru blog, ajunsesem la concluziă că nu găsesc nimic care să mă inspire. Când, ce să vezi?! Dau peste un articolaş din Gândul! Materialul este despre omniprezenţii Crin Antonescu şi Victor Ponta, care, mai ceva decât Victor Slav şi Bianca, ne invadează vieţile cu prezenţa. Şi autosuficienţa. Şi incompetenţa.

Ei bine, cei doi bravi conducători de maşini au ţinut să le arate jurnaliştilor şi nouă, boborului nesuveran, mai degrabă râtan şi veşnic mârlan, dornic de un Salam o dată în patru ani, că ei doi nu sunt certaţi, aşa cum se tot speculează. covrig

Foarte bine, înseamnă că nu se va răci planeta.

La finalul discuţiei avută de Ponta cu Antonescu, în biroul acestuia din urmă, adică în locul unde toate utilităţile sunt plătite de către noi, primul ministru a ieşit şi a spus că a mâncat un covrig cu liberalul. Parcă sunt într-un film prost, în care o fătucă se scuză, ştergându-şi guriţa, la ieşirea dintr-un birou, că… a dactilografiat ceva.

Mă întreb – retoric, evident: cât timp vom mai fi luaţi de proşti şi cât timp vom mai accepta să fim trataţi în acest fel?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *