Baba Vanga de România face previziuni sumbre

În timp ce mayaşii, vikingii, aztecii, Iliuţă şi Ildiko prevăd sfârşitul lumii şi venirea primăverii, politicianul Elena Udrea, devenită peste noapte şi clarvăzătoare, vorbeşte despre ruperea USL. ildiko

Puterea sa de a prevedea viitorul este la bara din faţă, deoarece Udrea vede cum, până luni, PSD şi PNL vor pleca pe drumuri separate şi, vorba lui Gabriel Dorobanţu, „să nu vii iar să mă cauţi, ai să pierzi mult timp pe drum/ Talismanul de iubire azi s-a prefăcut în scrum”. „Este finalul unei guvernări care nu a adus nimic bun României. Se termină cu un imagesmare scandal”, a „dezvăluit” Udrea.

Pentru mine e clar care este de acum înainte electoratul-ţintă al PMP: fostul public al lui Dan Diaconescu, ahtiat după prezicători şi smardoială în direct. Că, dacă Ildiko, cu prosoapele pe cap, făcea bani frumoşi din preziceri mincinoase, la o adică de ce nu poate şi Udrea să atragă voturi cu declaraţii politice?

„Se vor rupe până luni, dar asta pe noi ne lasă indiferenţi, pentru că Antonescu acum degeaba joacă cartea liderului de dreapta”, a mai spus Nutzi Udrea, făcând şi o cacofonie. Evident că nu o pot suspecta pe distinsa doamnă de necunoaşterea limbii române. Sunt convinsă doar că aceasta e doar o strategie, bine pusă la punct de consilierii săi, de atragere a populaţiei pentru care „decât o cacofonie” e decât un moft.

2 thoughts on “Baba Vanga de România face previziuni sumbre

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *