Precedentul Alina Plugaru, varianta PMP.

Un lucru e clar: în România, dacă nu eşti sexy vânzătoarea de la măcelărie, măturătoarea sexy, piticul porno, e cam greu să răzbaţi în politică dacă apari aşa, din neant.

Dovadă în acest sens stă starleta Alina Plugaru, aia de zicea că a citit „Fefeleaga”, deci e şi cultă, nu doar artistă. Ea s-a înscris, împinsă de iubire şi de hormoni, în PDL, cu gândul la cel mai sexy politician al planetei, Theodor Stolojan.alina plugaru

Nu de mult, alţi doi românaşi au făcut vâlvă ca urmare a încropirii unui filmuleţ pentru adulţi, varianta amatori. Aceştia sunt Ovidiu Stănescu, director al Parcului Industrial Priboiu, aflat în subordinea CJ Dâmboviţa, şi partenera sa.

Şi, fiindcă omul devenise cunoscut, probabil îl recunoşteau gospodinele pe stradă şi salivau cu gândul la el, sătule să îl laude pe individul de acasă pentru nimic, Ovidiu Stănescu a decis că a sosit momentul să facă lucruri măreţe pentru ţară. S-a uitat în stânga, s-a uitat în dreapta şi, inspirat, poate, de Alina Plugaru care, din dragoste nebună pentru Stolo a intrat în politică, a bătut la porţile PMP. Un portal de ştiri locale din Dâmboviţa susţine că acesta a participat la întâlnirea de vineri, la care au luat parte nume sonore din PMP: deputatul Elena Udrea, deputatul Eugen Tomac, preşedintele Fundaţia Mişcarea Populară, Marian Preda, europarlamentarul Cristian Preda, deputatul Teodor Baconschi.

loredana chivuAştept momentul în care Loredana Chivu se va înamora de Hrebenciuc, Daniela Crududaniela crudu de Haşotti, strâmba lui Dodel de Crin Antonescu,stramba iar Sânzi de Traian Băsescu. sanziPentru că, nu-i aşa, aceste fete sunt competente, iar politica-i doar o… damă de consumaţie.

2 thoughts on “Precedentul Alina Plugaru, varianta PMP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *