A început nebunia la „Ibitza de România”

„Să înceapă debandada, vin şi eu cu toată banda… Ma ma Mamaia”. A început paranghelia la Constanţa  Şeful Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, bun prieten cu primarul Mazăre, a fost reţinut de DNA pentru 24 de ore. Nu intru în detalii despre motive, ele pot fi citite aici.mct

După cum era de aşteptat, Radu Mazăre a sărit în apărarea lui Nicuşor Constantinescu şi a turnat românilor o poveste lacrimogenă despre cât de bolnav e bietul om, care ar suferi de cancer de prostată. Înduioşător până la lacrimi acest discurs, mai ales că mie îmi plânge inima în mine de soarta unui individ pe chipul căruia se pot ghici viciile şi viaţa plină de excese pe care a dus-o până în prezent.

Iar problema lui medicală, în definitiv, nu mă proveşte, nu mă interesează şi nu îşi are rostul în ecuaţie. Pentru că infracţiunile de care este acuzat nu au legătură cu cancerul lui Nicuşor Constantinescu, ci cu cangrena generalizată din societatea românească.

Este evident pentru orice persoană cu mai mult de o tentativă de circumvoluţiune că personajul vizat nu e Nicuşor Constantinescu, ci Mazăre. Iar edilul Constanţei este conştient de acest fapt, mărturisind, în urmă cu câteva minute, la România Tv, că „trăieşte cu această sabie deasupra capului”.  Parangheliiiiiiiiiiiiiiiiiaaaaa!

4 thoughts on “A început nebunia la „Ibitza de România”

  1. Saracul Radu, cand soseam de la Craiova incarcat cu sandwicuri se bucura ca un copil…acum, daca i-as aminti s-ar putea sa-i produc un soc si sa-l bag intr-un tunel al timpului in care n-ar mai vrea sa intre…

  2. Da…si cu salam…de Sibiu, cu cascaval…chiftelute, aveam 1/2 tuica de pruna si 5l de vin de buturuga negru ca pacura…in ziua aia nu se lucra nimic in redactie, seara mergeam pe malul marii la baraca lui Onaca si continuam pana pe la 3-4 dimineata…numarul din Telegraf din ziua respectiva arata ingrozitor…:)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *