Mircea Diaconu, acest Chuck Norris de România


„Când Chuck Norris joacâ monopoly, afectează întreaga economie a lumii.”cn

Este oficial! Chuck Norris a fost retrogradat! Cel care i-a luat locul se intitulează Mircea Diaconu, „interpretator” de roluri de inginer agronom, vicepreşedinte al PNL până deunăzi, când şi-a dat seama de valoarea sa ca individ unic şi irepetabil. Şi că, mai mult ca oricând, este nevoie să joace rolul omului cu spirit civic adevărat. „Ceea ce fac în clipa de faţă nu este politică, este civism. Este, ca într-un film american, de un om singur care se luptă cu un sistem uriaş, puternic, nemilos, cinic şi nedrept. O să vedem dacă există susţinere publică. Niciun sistem nu poate sta în faţa unei susţineri publice reale. Dacă există, voi învinge, dacă nu, nu.

mdDin păcate, Diaconu a fost influenţat cam mult de filmele de acţiune în care un singur individ bătea o armată de netrebnici. Sătul de rolul de inginer agronom, Diaconu a decis că a venirt vremea să fie pe val. Aşa că a hotărât: va lupta cu sistemul. Ăla imunitar, presupun…

Uncategorized

Georgiana Arsene Vezi tot →

Sunt omul in care Yin si Yang sunt cand prieteni, cand dusmani. Oscilez intre a scrie despre politica, oameni comuni, oameni creativi, frumosi sau urati, controversati, despre ceaiuri, carti, evenimente si viata. Uneori, pun bucati mari din suflat pe care le imbrac in fantezie. Pentru ca nu imi plac oamenii sobri si cei care ma considera o ciudata. Iar blogul meu se adreseaza celor care au curajul sa fie ei insisi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: