Udrea, lasa-ne!

„Unşp’, doişp’, treişp’, paişpe, cinşpe centimetri tocul vrea să facă vraişte” este motto-ul care i se potriveşte-mănuşă deputatului Elena Udrea.udrea 1

După ce, ani la rând, blonda din politică a încins minţile românaşilor votanţi, politicianca s-a gândit să schimbe soarta ţării. Şi anume, să protesteze contra introducerii accizei la carburant. Dacă s-ar fi limitat la scandat lozinci anti Ponta şi la discursuri politicianiste, nu aş fi avut nimic de comentat.

Însă doamna în cauză demonstrează că tupeul nu are limită. Aşa că ea, sfătuită, probabil, de vreo reporteriţă de la Click, specialistă în consilierea Biancăi Drăguşanu, Udrea a declarat, azi, cu nonşalanţă că, dacă Ponta renunţă la introducerea accizei la carburanţi, ea va renunţa la pantofii cu toc. Ca nuca în gard, această declaraţie, chiar dacă a fost făcută cu ironie, o descalifică pe cea care are pretenţia că este o mare figură a politicii noastre.

Episodul referitor la preşedintele Norvegiei ar fi trebuit să o arunce pe Udrea în uitare şi anonimat. Însă, cum România, şi nu America, e ţara tuturor posibilităţilor, blonda continuă să joace în deplasare… departe de locurile natale, adică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *