Jelania neamurilor lui Borcea: un fleac.

Nici când a fost răstignit Hristos nu au curs atâtea râuri de lacrimi şi nu s-a jelit aşa cum se întâmplă de când Borcea e la puşcărie.

Presa se întrece în a ne prezenta suferinţele „cumplite” prin care trece familia lui Borcea. Zilele trecute, Libertatea ne prezanta starea deplorabilă în care se află fosta soţie a fostului patron al Dinamo, pe care paparazzi au surpsin-o nearanjată, buhăită la faţă şi purtând ochelari de soare. Expresia folosită de aceşti jurnalişti ai tristeţii parveniţilor şi îmbuibaţilor societăţii era „faţa ce trăda suferinta” sau ceva similar, oricum, patetic şi deloc emoţionant pentru românii care nu au beneficiat de banii lui Borcea. images

Mie mi se pare inadmisibil ca într-un stat european, care este pus la zid frecvent pentru problemele cu care se confruntă, în special din sfera justiţiei, să le plângem de milă infractorilor. Cu ce ne sunt superiori membrii familiei Borcea de trebuie compătimiţi? S-a întrebat cineva dacă nişte români care îşi câştigâ pâinea cinstit şi fac sacrificii să îşi plătească toate dările către stat sunt fericiţi? Nu interesează pe nimeni. În schimb, suntem bombardaţi cu „noutăţi” borciste despre suferinţa copiilor ce află de la şcoală că tatăl a furat şi de aia este închis.

Cei care le plâng de milă acestor oameni merită tot dispreţul societăţii în care trăim.

borceaP.S. Aştept petiţia prin care se cere şi graţiwerea lui Cristi Borcea. Motivul? Duşmanii-i poartă pică, dar n-au valoarea lui, evident.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *