Agravarea penibilului în România, tot o diversiune marca Putin?

De zile întregi, observ cum media aservită americanilor promovează ştiri bombastice, din care omul de rând află cât de rău e preşedintele Federaţiei Ruse, Vladimir Putin. Apar peste noapte tot felul de comentatori, unii care nu au decât o furie viscerală faţă de tot ce reprezintă Rusia, fără nici un argument, alţii cu o spoială ce se vrea analiză a spaţiului de la răsărit de noi. Şi unii, şi alţii, îl atacă pe Putin şi îi pun în spate cele mai rele fapte.
Şi, ca tabloul să fie complet, în lupta aceasta dintre SUA şi Federaţia Rusă – nu cred să fie cineva atât de stupid încât să considere că noi, românii, suntem nu apărătorii creştinătăţii, ca pe vremea lui Ştefan cel Mare, ci apărătorii democraţiei – jurnaliştii dâmboviţeni vin şi arată că lupta lor pentru valorile impuse de SUA – vai, de ce oi fi crezând că sunt valorile umane, democratice? – are urmări. Şi că ruşii pun pumnul în gură oricui îndrăzneşte să îl contrazică pe liderul de la Kremlin. Am mai spus-o, dar mă văd obligată să mă repet: nu cred că Putin sau apropiaţii lor urmăresc cu sufletul la gură şi urechea pe difuri tot ce debitează, la ceas de noapte şi la posturi tv cu audienţă scăzută, orice jurnalist care are ce are cu Rusia. Să fim serioşi.putin
În ceea ce priveşte mesajul în rusă primit de Răzvan Corneţeanu, acţionar, partener media etc., nu există nici o dovadă concretă că acel sms ar fi fost trimis să îl intimideze. Ok, mesajul era: „Opreşte-te!”. Să fim realişti: dacă, într-adevăr, mesajul i-ar fi fost adresat lui, iar în spate s-ar afla cu adevărat oamenii lui Putin, înseamnă că jurnalistul în cauză e un erou naţional. Evident, la concurenţă cu Gâdea, căruia A3 îi face un promo agresiv demn de Iisus Hristos.corneteanu
Structurile de informaţii ruse nu s-ar compromite acţionând ca nişte găinari, trimiţînd asemenea mesaje. Dar dacă, zic şi eu, Serviciile Secrete îl consideră pe acesta mai periculos decât snowdenSnowden?
P.S. Cântecul „De la ruşi vine ploaia” ne informează cine e de vină pentru inundaţiile din Teleorman.

3 thoughts on “Agravarea penibilului în România, tot o diversiune marca Putin?

    1. Ionescu Ion, felul in care ai ales sa ma combati – fara argumente, cu injurii – spune totul despre tine. Te rog sa mergi in continuare la Mc, sa infuleci niste junk food, sa crezi ca americanii te apara si te iubesc si sa nu mai citesti acest blog. In mod evident, nu intelegi nimic din ce scriu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *