Shoot yourself

Nu ştiu cum să încep articolul ăsta, nu ştiu nici măcar dacă ar trebui să îl comentez. Îmi lasă impresia că tot ce s-a întâmplat tinde să se încadreze în limitele normalului, o stare de fapt care, neînţeleasă de alţii, îi transformă pe aceştia din urmă în victime ale unui sistem care are o singură regulă: „Loveşte şi fugi!”
Am văzut acum ceva timp cum comentatorii s-au înghesuit să îl blameze pe Ponta fiindcă ar fi categorisit-o pe Doina cu apelativul „fă”. Eu cred că a vrut doar să arate că e „mândru că e român”.
Azi, citeam cum un susţinător al lui Severin, încruntatul şi sobrul europarlamentar care s-a mânjit până peste cap şi a fost dat în vileag de jurnaliştii britanici, a pus-o la punct – în sensul că a încercat să îi îngusteze orice iniţiativă – unei studente care l-a întrebat pe „distinsul” politician de ce nu demisionează. Replica susţinătorului se încadrează tot în sfera grobianismului şi a apucăturilor de ţăran needucat. „Şterge-ţi mucii, proasta dracului!”images
Aceşti oameni nu numai că nu merită nici un strop de consideraţie, ci ar trebui să fie marginalizaţi social. Din păcate, însă, dacă ne uităm la cei care ne conduc, ne dăm seama cu uşurinţă că avem ceea ce am votat. Condamnăm comunismul, ne revoltăm până ne creşte tensiunea că nu mai vrem să ne întoarcem în trecut şi votăm cu rânjetul larg elemente ale păturii ţăranilor şi meseriaşilor. Votăm deputaţi auto, geamgii, oameni care şi-au luat BAC-ul pe la douăşcinci de ani.
P.S. Şi eu solicit demisia lui Adrian Severin. Mă scuzaţi, nu mai pot scrie, mă duc să îmi şterg mucii…

2 thoughts on “Shoot yourself

  1. Iti curg mucii ? Ihihi ! Stiu un tratament babesc, de la mam’mare…daca platesti bine, ti-l trimit postal :)))…ziceai ca Ponta, jidanul, e ” mandru ca e roman ” : ok, si eun mandru ca sunt turc si le tramsmit si lui si lui Severin un ” siktir ” din toata inima !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *