Ecouri post votare.

Ieri am mers la vot. Care ne-am mişcat, evident, fizicul până la secţia de votare şi am pus ştampila pe un candidat. Iar care nu, probabil a râgâit de la bere şi mici, că doar suntem români, pe veci stăpâni. (!?)
Dacă ziua de ieri şi alea care i-au precedat nu au reusit să trezească în românul nostru dorinţa de a merge să îşi exercite dreptul constituţional, nici ecourile post eveniment european şi naţional nu au fost prea mari. La televizor, evident, se demisionează, se clocesc noi alianţe menite, chipurile, să ne prostească şi să le dăm votul. Pe Fb se discută intens şi lumea se minunează de procentul pe care l-a avut Diaconu. În viaţa de zi cu zi, ecourile, foarte slabe, asemeni respiraţiei unui muribund, şoptesc ceva tot despre cât de bun e Diaconu. Părerea mea despre actoraşul cu ambiţii politice nu mai trebuie reluată, ea poate fi citită în articolele mai vechi de pe acest blog. Nu am de gând să comentez în nici un fel nici opţiunea celor care l-au ales, nici imensul capital de imagine de care se bucură acum.
Nu îmi exprim nici bucuria, nici tristeţea pentru succesul sau insuccesul vreunui partid. Emoţia mea de acest gen este atrofiată. Ce este clar, însă, este faptul că Udrea şi EBA au tras PMP în jos. Mult.

One thought on “Ecouri post votare.

  1. Mamma mia, iat-o pe Georgia atrofiata…poverina ! Nu uită – totusi – de iubirea ei ascunsa – PMP – si reproseaza Elenelor faptul ca partidul in blugi a cazut din pricina lor…ehhh, ce sa faci, damele intre ele, se mananca precum căţelele : desi isi zambesc dragastos, au ungihile pregatite sa zgarie pana la sange…îi convine Georgianei să dea cu parul in cei ce se afla doborâţi, mai ales când partidul idolului său a avut un scor atat de bun ieri !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *