Pana unde? Mircea Badea le jigneşte “la pachet” pe Magda Bistriceanu şi pe fiica sa.

Realizatorul emisiunii “In gura presei” de la A3, Mircea Badea, a pornit, de ceva timp, un conflict deschis cu Magda Bistriceanu. Astfel, el nu se da in laturi de la a aduce jigniri inclusiv fiicei Magdei Bistriceanu.

In prima linie: Care sunt cauzele conflictului cu Mircea Badea  Reactiile agresive ale acestuia sunt generate de frustrari personale sau sunt si reactii „la comanda”, avand in vedere sustinerea publica pe care o aratati presedintelui Basescu?
magda b
Magda Bistriceanu: Din moment ce nu am nicio legătura cu această persoana, nu am nicio idee despre ce fel de motive ar avea. Însă conduita sa publică este degradantă, imorală şi ilegală deoarece aduce prejudicii unor persoane publice prin jigniri, înjosiri, defăimări, inacceptabile într-o societate unde Constituţia statului garantează respectarea demnităţii umane. Aşa s-a întâmplat şi în cazul meu. In data de 16 Martie am participat impreuna cu fiica mea, la un miting de sustinere pentru Andrei Plesu, am facut o fotografie cu ea pe care am postat-o pe Facebook..Mircea Badea a preluat poza si seara in emisiune a facut comentarii jignitoare, inclusiv la adresa fiicei mele, care e minora. Cu o altă ocazie mi-a adus alte defăimări comentând o fotografie în care eram alături de domnul preşedinte Traian Băsescu. Am sesizat CNA-ul şi a fost sancţionat pentru gestul său incalificabil primind o amenda de 20.000 ron. Chiar dacă formatul emisiunii admite ironia şi umorul este nepermis ca prin limbaj, gesturi şi discurs să afecteze imaginea publică a oricărei persoane şi inclusiv a mea. Nu este acceptabil mai ales că acţiunile sunt publice, pe pagina personală, cât mai ales la televiziune. Voi continua să mă apăr pe mine si familia mea, în situații similare.
mbadeaIn prima linie: Ipotetic: ajungeti, Dumnezeu stie cum, pe o insula pustie. Observati ca nu sunteti singura, cum credeati, ci cu Mircea Badea. Ati incerca sa supravietuiti impreuna sau l-ati da de mancare oricui ar fi dispus sa il inghita?
Magda Bistriceanu: Nu raspund răului cu rău, nu răspund la ură cu ură, aşa că gestul de a înfometa pe cineva nu este unul pe care să îl accept, indiferent de cultura, incultura, moralitatea sau bunul simţ al acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *