Cezar Preda şi PDL, „maziliţi” online

cpUn proverb românesc spune că dacă te bagi în troacă, te manâncă porcii. La fel de adevărată pare să fie şi adoptarea unei atitudini neutre, pentru că deznodământul e acelaşi: te manâncă porcii.
Fără a avea vreo intenţie să jignesc gustoasele patrupede, care ne fac iarna mai frunoasă, vă voi spune o întâmplare de la Buzău. Judeţ nu foarte dezvoltat, dar, desigur, ambiţios şi consecvent politic, Buzăul socialist nu permite altor partide să se amestece acolo unde nu le fierbe oala.
Aşa că democrat liberalul buzoian, Cezar Preda, a avut ghinionul de neşansă să fie mazilit mediatic. Sau măcar să se încerce o denigrare a sa. Nu că ar fi fost prima oară, însă, atunci când un om cu pretenţii de jurnalist aruncă bomba că ar fi primit pe surse niste informaţii de la Bucureşti, adică din locul unde se dă ora exactă, te aştepţi să se şi adeverească.
Mai concret, se spune că „Vasile Blaga s-a exprimat într-un cerc restrâns că singura soluţie e dizolvarea Organizaţiei buzoiene”.
Sursele mele, tot de la Centru, mi-au şoptit că Buzăul nu intră în discuţie, deoarece nu a avut un target impus de BPN pentru că la conducerea organizaţiei era un preşedinte interimar. Şi, încă un amănunt, demn de a-l face invidios pe Mircea Diaconu: PDL Buzău a avut foarte puţini bani pentru această campanie, asiguraţi din indemnizaţiile consilierilor şi din ce a mai adăugat Cezar Preda. De la Centru PDL Buzău a primit doar afişe şi nu a avut bani nici măcar pentru un banner.
Şi, cum Buzăul nu e decât la o aruncătură de băţ de Bucureşti, pe calea undelor mi-a mai ajuns la ureche o bârfă mică, dar semnificativă în actualul context: cică pesediştii buzoieni au tot interesul să îl discrediteze pe Cezar Preda, pentru că acesta din urmă nu avea relaţii de afaceri în plan local, nu stă la cârciumă aşa cum fac alţii… Prietenii ştiu cine…

8 thoughts on “Cezar Preda şi PDL, „maziliţi” online

  1. Am ramas mut de uimire, pe bune ! MI-am zis : Georgiana e buzoianca, altfel de ce ar intersa-o acest neica-nimeni pe numele lui, Cezar Preda ? In dec. 2012, el si cu Bleaga erau anuntati ca nu intrasera in Parlament, ba Cezarica isi daduse demisia din toate functiie ( obicei pastrat si in zilele noastre ) …l-a luat vamesul intr-o incapere si au inrosit atat de tare celularele si si-au numarat atat de bine economiile, incat a doua zi de dimineata mass-media anuntau ca cei doi sun in Parlament…straniu, nu ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *