Grevista, Diaconu şi Zglobiu.

angheldiaconuzglobiu
În timp ce partidele încearcă să clocească alianţe, adevărata clasă politică se pregăteşte temeinic să pună mâna pe ciolan.
Aceştia nu folosesc discursuri sforăitoare, nu vorbesc despre doctrine. Sunt oameni simpli, impulsivi, mediocri, dar deosebit de ambiţioşi, dispuşi să facă orice compromis pentru a ajunge cât mai sus. Ei sunt în stare să se acopere cu toate flegmele poporului şi chiar şi ale extratereştrilor, numai să îşi vadă obiectivul atins.
Să nu creadă cineva că aceştia fac totul de capul lor, deşi instinctul, primitivismul existent în ei la cote maxime le permite să fie cât se poate de adaptabili la orice nouă cerere de compromis.
Reţeta e simplă: se ia un personaj negativ, un „om negru”, de regulă Băsescu sau oamenii din jurul său. Acum ceva timp, era Boc omul rău. Grevista Cristiana Anghel, aia de se îngrăşa în timpul „dietei cetăţeneşti”, l-a denigrat cât a putut pe fostul premier. Chipurile, această „formă de viaţă” – expresie preluată de la Radu Tudor – lupta pentru drepturile cadrelor didactice. Cum necum, grevista a ajuns senator.
Al doilea pe listă e actoraşul Diaconu, care a avut un procent bun la alegerile de duminică. El a câştigat alegeile europarlamentare ca independent. Acesta a pornit prin ţară cu un ARO galben, s-a pozat cu cetăţenii, s-a victimizat.
Ultimul, dar nu cel de pe urmă, scuipătorul Zglobiu, cel care l-a cadorisit cu una bucată flegmă pe prezi Băse. Acesta văd că ar avea intenţii suicidare, dar eu cred că îşi pregăteşte doar rampa pentru lansare. Tare mi-e teamă că îl văd şi pe ăsta senator sau deputat, susţinut, poate, şi de Mazăre.
Şi iată cum nesimţirea, grobianismul şi flegma constituie potenţial electoral. Este „meritul” politicienilor ce au minţit poporul, este „meritul” hoardelor de Capatoşi, Dan Diaconeşti, „posturi de ştiri” şi Măruţi care ne intoxică mereu cu mizeria umană.

2 thoughts on “Grevista, Diaconu şi Zglobiu.

  1. L-ati uitat pe cel de la TVR care s-a aruncat de la balcon. La prosti trebuie sa le livrezi prostie si atunci ti-ai asigurat votul lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *