H-Metal, distribuitorul din metalurgie care nu lasă clienţii să aştepte

H-Metal, societate de distribuţie de produse metalurgice, înfiinţată de soţii Haritonov, este una dintre puţinele firme de pe piaţa din România care poate satisface cea mai importantă necesitate a clienţilor: aceea de a economisi timp şi energie în scopul găsirii celor mai bune materiale şi servicii de profil.
Societatea îşi începe activitatea pe acest domeniu în 2009. Principalul atu al H-metal este, potrivit declraţiilor reprezentanţilor săi, rapiditatea, seriozitatea şi profesionalismul cu care tratează fiecare comandă primită.
Deoarece este situată în Târgu Mureş, oarecum în centrul ţării, societatea face faţă cu succes oricăror provocări legate de furnizarea de produse metalurgice in orice colţ al României. „Livrăm în toată ţara, fără excepţie, avem colaborări foarte bune cu mulţi transportatori şi fie că este vorba de o bară sau zeci de tone putem face livrarea imediat în orice colţ al ţării. Pe clienţi îi intersează dacă le ajunge marfa dorită mâine în şantier şi asta putem noi face, să ajungă măine”, a explicat Lucian Haritonov.Teava 140 x 140 x 10 si 50 x 50 x 5 k

Marea problemă: riscul de neplată
Când a început efectiv activitatea, criza economică de pe piaţa construcţiilor reuşise, deja, să producă efecte în România. Motiv pentru care antreprenorul afirmă că nu a resimţit prea mult scăderea investiţiilor, singura problemă fiind la momentul acela, dar şi în prezent „riscul de neplată, intrarea partenerilor în incapacitate de plata”. Şi aceasta deoarece în domeniul construcţiilor valorile sunt foarte mari, de ordinul miilor sau chiar zecilor de mii de euro, iar atunci când un client fie nu poate plăti, fie achită comanda mai târziu, afectează mersul afacerii. „Noi activăm pe segmentul construcţiilor metalice, hale de producţie, hale de depozitare, birouri etc., este un domeniu în dezvoltare la noi în România, multe proiecte sunt pe fonduri europene, banii vin foarte greu, iar birocraţie multă”, a precizat acesta.
Principalii clienţi sunt cei care îşi construiesc hale de producţii, spaţii de depozitare, spaţii birouri, totul pe profile metalice. De asemenea, livrează in agricultură, pentru constructia de hale de depozitare pentru produse agricole, hale de depozitare de utilaje agricole, hale de procesare / prelucrare, etc. In domeniul industrial furniyam pentru hale de productie, hale de depozitare, etc. „Avem un număr însemnat de clienţi care execută diverse produse metalice pentru export – containere tehnice, macarale, poduri rulante, box-paleţi metalici, cupe de excavatoare, sasiuri metalice, cadre metalice, tot felul de produse finite sau semifabricate din metal. De asemenea aprovizionăm constant cu produse metalurgice diverse societăţi – fabrici din România ce folosesc aceste produse la diverse lucrări de întreţinere, reparaţii sau extinderi de spaţii de producţie / depozitare”, a menţionat Lucian Haritonov, adăugând faptul că serviciile oferite sunt cele mai bune, „de cinci stele”.
De la un apel, la rezolvarea totală a solicitărilor Structura metalica acoperis hala depozitare
H-Metal oferă consultanţă gratuită clienţilor actuali şi potenţialilor clienţi, cu profesionalism şi promptitudine. Experienţa acumulată până acum, dar şi pasiunea cu care reprezenţanţii firmei îşi fac meseria, îi recomandă să sfătuaiscă pe fiecare client în cel mai potrivit fel, pentru a răspunde nevoilor acestuia.
Şi totuşi, ce oferă în plus H-Metal faţă de alţi jucători de pe piaţă? „Oferim în plus: consultanţăîn alegerea produselor, furnizăm o gamă foarte mare de produse (fiind mereu la curent cu stocurile producătorilor şi al stockholder-ilor), livrare rapidă, sfaturi referitoare la debitare, sudură, zincare, vopsire, depozitare, etc. Pentru cineva care lucreză în cadrul departamentului de aprovizionare este foarte greu să găsească toate produsele – în general la 3-4 furnizori – să se ocupe să pună cap la cap toate detaliile logistice şi să facă aprovizionarea. Este greu ca cineva care se ocupă de achiziţii să cunoască totul în amănunt despre produse metalurgice, materiale lemnoase, carburanţi, vopsea, electrozi, organizare de şantier, cam tot ce are nevoie în proiect. Asta pe lângă alte probleme pe care le are deja, să caute diverse materiale din domenii diferite. Aici intervenim noi: cu un simplu email primeşte toate produsele metalurgice la timp!”, a precizat reprezantantul H-Metal.
Structura metalica depozit cereale 1Cele mai mari vânzari au fost înregistrate la ţevile structurale, mari, pătrate şi rectangulare de la 100 x 100 mm până la 400 x 400 mm, profilele UNP, INP şi europrofilele IPE, HEA si HEB foarte mari de la 200 mm la 1000 mm. ViewtyAcestea sunt în general materiale din care se confecţionează stâlpi metalici şi grinzi metalice pentru hale metalice. Produsele de mai sus sunt urmate de plat-bande foarte mari, corniere cu laturi inegale şi oţeluri rotunde. Toate cele de mai sus pot fi livrate în cele 3 calităţi disponibile în programul de producţie al fabricanţilor: S235, S275 si S355. O piaţă bună o reprezintă şi consumatorii de tablă la dimensiuni atipice, pentru care livrează tabla tăiată la diferite lăţimi sau lungimi pentru a limita spre zero pierderile din cadrul procesului de producţie.

Foto 1: Teava 140x140x10mm si 50x50x5mm

Foto 2: Structura metalica acoperis hala depozitare

Foto 3: Structura metalica depozit de cereale

Foto 4: Tabla zincata cutata hale lungime 12 metri

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *