Cristinel Bigiu. Blestemul pamantului, blestemul dezvaluirii.

Pentru presedintele CJ Buzau, Cristi Bigiu, mos Nicolae a venit cu intariri si cu o excursie neplanificata la DNA Bucuresti, dupa ce ar fi fost prins luand mita vreo 50.000 de lei, un mizilic pe langa banii ceruti de Cocos&Co.Dar, judet saracit,spaga dupa buget.

Se pare ca spaga asta nu este decat varful icebergului care, daca a putut provoca tragedia cu Titanicul, va rasturna si niste personaje importante din Buzau. Si instinctul imi spune ca avem de-a face cu o caracatita ce si-a intins tentaculele peste limitele judetului. Fiindca prin targ se zvoneste ca Bigiu, impreuna cu primarul din inchisoare de la Jilava, prin 2008-2009 ar fi facut o tranzactie cum a facut si Dorin Cocos. Bigiu si un amic al sau, etern vice la CJ Buzau, Neagu, ar fi devenit proprietari de terenuri cumparate de la o asa-zisa proprietara, aflata la „frageda” varsta de 80-90 de ani. „Business” woman ar fi acceptat, in schimbul unei sume modice, sa solicite niste terenuri si sa le si primeasca de la stat, apoi sa le vanda lui Bigiu si altora. Pe principiul sofoclian „te doare mintea-n creier”  Bigiu ar fi achizitionat terenurile pe numele firmei pe care o are el.

Nici camaradul de business nu a iesit in pierdere, mai ales ca a fost auzit ca pretinde ca „a vazut cu ochii lui” in teren pe care l-ar fi mostenit, de unde ar fi obtinut o frumoasa suma de bani.

De unde rezulta ca Ion al lui Rebreanu era mic copil pe langa buzoienii care ar fi in stare sa retrocedeze terenuri pe Luna si sa le vanda pe Terra.

One thought on “Cristinel Bigiu. Blestemul pamantului, blestemul dezvaluirii.

  1. Că gașca infractorilor buzoieni e cu mult mai mare o știu până și brilianții tăi studenți de la grupa mică. Deasemenea, că tupeismul șacalior e maxim știm și răscunoaștem. Dar să fii atât de slab de țâțână încât să-l ții aproape, să-i promovezi nevasta Director la protecția copilului, și să faci afaceri riscante cu … MAMULOS (Dragoș Cojocea), finul malacului anterior căruia i-ai luat locul, Victor Mocanu, asta-i prea de tot. Denunțătorul e un personaj cinematografic pe care, dacă aș fi regizor de film, nu l-aș rata. E inegalabil. E de departe mai tare decât bietul Colea Răutu. E bun de plantat în fața Maternității jefuite de nașu-său să sperie gravidele ca sa lepede mai ușor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *