SUA isi arata adevaratele intentii. Vladimir Putin, un ghimpe in ochii SUA

O nota actualizata a diplomatiei americane sustine ca “Departamentul de Stat al SUA ramane ingrijorat de amenintarea continua cu atentate teroriste, manifestatii si alte actiuni violente indreptate impotriva cetatenilor si intereselor SUA in strainatate”. http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Extern/International/SUA+AVERTISMENT+RISCURI+TERORISTE+LUME

Cu alte cuvinte, europenii au de suferit de pe urma parteneriatului cu SUA. Departamentul de Stat American recunoaste indirect ca tot ce conteaza pentru ei sunt “cetatenii si interesele SUA in strainatate” .

Propaganda americana, ofensiva, facuta atat prin mass-media cat si prin cinematografie, pare a fi negata de nota diplomatiei americane.

Practic, calul troian american, multiplicat in Europa, produce consecinte. Care se vor vedea mai bine in perioada urmatoare.

Dupa ce au inceput sa implementeze democratia lor in Ucraina, au dus-si inca mai duc-o campanile furibunda de denigrare a liderului de la Kremlin, Vladimir Putin. putin

Pentru americani, Europa este doar un teatru de operatiuni. “Informatiile actuale ne fac sa credem ca Statul Islamic, Al-Quaida, organizatiile afiliate si alte grupari teroriste continua sa planifice atacuri teroriste impotriva intereselor americane si occidentale in Europa”, se arata in nota Departamentului de Stat.

Forbes sustine ca Vladimir Putin reprezinta cea mai mare amenintare pentru SUA, in 2015. Argumentele aduse in acest sens sunt “cultura politica a liderului de la Kremlin, economia rusa care se prabuseste si arsenalul nuclear pe care il controleaza”.

Sanctiunile economice au fost impuse Rusiei de catre Washington. SUA pare ca teme de popularitatea mereu in crestere a lui Vladimir Putin. Mare parte din aceasta popularitate isi are originile in felul impresionant in care economia Rusiei si-a revenit in timpul conducerii sale. De cand a ajuns Vladimir Putin la carma Rusiei, PIB al tarii a crescut de sase ori.

De fapt, sanctiunile impuse Rusiei nu au facut decat ca populatia sa il sustina si mai puternic pe liderul de la Kremlin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *