Corado si emotia primei iubiri. (I)

Cu toate ca femeile fugeau de el, Corado nu se lasa doborat de esecuri. Auzise, dracu’ stie pe unde, ca orice sut in fund e un pas inainte si incepuse sa creada ca poate avea orice femeie. Din lumea buna.

Facea cu ochiul la fiecare afis pe care zambea Loredana, isi imagina dialoguri spumoase cu Pelinel si schimb de numere de telefon cu Andreea Balan. Nu stiu cum se facea, dar toate aventurile luni mentale esuau cand povestea ajungea in punctul cel mai fierbinte: langa aragaz, acolo unde Corado, cu o bere in mana, le punea sa curete usturoi pentru carnati.

Este de la sine inteles ca vraja disparea si tanarul se vedea tot singur, ba,mai mult, nevoit chiar sa isi cumpere cabanos de la alimentara.

Dar Providenta lucreaza si „badiguardul” Corado primeste un telefon de la o fiinta singura, aflata in cautarea sufletului pereche. Si a unui adapost, dar asta avea s-o afle amorezul pe pielea lui abia dupa vreo saptamana, cand iubitica, satula de lugu-lugu, l-a anuntat ca ii va aduce in casa si pe maica-sa, „o dulceata de femeie”. In fapt, o matahala de 120 kile in viu, care fuma ca turcii si plangea la telenovele.

In ziua primei intalniri, insa, totul a fost frumos. Corado s-a intalnit cu femeia – pe nume Alina-„Alinuta, pentru tine”, a ciripit aceasta – in fata la Antipa. S-au plimbat prin zona, au admirat sediile bancilor si, dupa un timp, dornic sa impresioneze, Corado o scos 50 de lei de pe cardul de salariu. A cumparat un trandafir-asa vazuse el prin filme ca trebuie procedat – o sticla de Pepsi de 2 litri din care au baut pe rand si o imensa punga cu seminte Constient ca a facut o tratatie demna de Iri, Corado a luat-o pe Alinuta pe dupa umeri, a inchis ochii si a tuguiat buzele, dorind sa o sarute. In cateva secunde, acesta a simtit ca ia foc. La propriu, de la tigara pe care Alinuta tocmai o aprinsese.

Dar dragostea e mare. Corado a depasit barbateste momentul, nu inainte, insa, de a-i trage una din fundul curtii. Apoi, ca un cuplu frumos si sudat, au pornit spre garsoniera lui.

La doua saptamani dupa ce „socrella” se instalase in casa, Corado era piele si os. Il muncea baba ca pe un sclav. Disperat, Corado a chemat intariri.

Mai iute ca Smurdul, mama tanarului exploatat de om a sosit in capitala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *