Daca prostia ar durea… chiar si Bigiu ar urla!

Fiindca avea in suflet mare supare si fiindca, de asemenea, dorea cu ardoare sa stie ce ii rezerva astrele, presedintele suspendat al Consiliului Judetean Buzau, Cristinel Bigiu, a apelat la vrajitoare si ghicitoare in stele.

Aceasta cu ceva timp inainte ca mascatii sa vina la el, la doar cateva ore distanta dupa ce Cristinel B isi exprimase pe Fb increderea in Mos Nicolae

Acest suflet sincer si temator, prins ca lua spaga, simtea oaresce lucruri si a decis, in clipa in care nu s-a mai putut odihni, ca trebuie sa afle adevarul. Si cum caile Domnului sunt necunoscute, iar pana la Creator te mananca sfintii, Bigiu a decis ca unicul mod de a afla ce ii rezerva viitorul este sa apeleze la vrajitoare.

Nu stiu daca a facut rost de numarul lor de telefon de la rude, cunostinte sau daca le-a chemat la interviu la institutia pe care o conducea. Nici daca a platit pentru aceste servicii din bani publici. Stiu sigur, insa, ca Buzaul a dat patriei numai oameni unu’ si unu’, sinceri, seriosi si, mai cu seama, cinstiti si destepti. Dovada sta chiar Cristinel B, un om nalt ca bradu si atat, ca de cand a aparut zicala s-au inventat batistele si hartia igienica.

Eu cred ca Bigiu ar fi iesit mult mai ieftin daca mergea in parcul de la Biserica Sfintii Ingeri, acolo unde clarvazatoarele cu rochii inflorate se tin scai dupa tine, dornice sa iti ia banul si sa iti vorbeasca despre viitor. Si care, daca le platesti bine, sunt in stare sa iti spuna ca ajungi presedintee Americii saptamana viitoare.

„Op, a, i, na, na, na, na, op, a, i, na, na, na, na

Vrajitoare, nu fi rea!

Op, a, i, na, na, na, na, op, a, i, na, na, na, na

Hai, si spune-mi soarta mea!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *