Bloggerii pro-rusi, amenintati cu moartea. Voi continua sa il sustin pe Putin.

Aseara, mai mult de curiozitate, am deschis un articol intitulat „Americanii baga tancurile in Romania”. Am crezut ca este vorba iar de un articol alarmist, in genul celor de la Realitatea Tv: „A inceput razboiul”, „Prapad! Ce se va intampla”, „Lumea e in flacari. Razboiul de la granitele Romaniei” etc.

Dupa ce anunta ca in tara noastra vor fi aduse, intr-o prima etapa, 220 de tancuri si 3000 de soldati americani, autorul respectivului material face, crede el, o analiza a relatiilor americane ruse, cu radacini inca de pe vremea lui Boris Eltin, Autorul nu stie nici macar sa scrie corect numele fostului presedinte rus: Boris Elsin, in loc de Eltin. Dar asa e cu analistii nostri. „Ce s-a schimbat intre Boris Elsin (pastrez licenta poetica a autorului – n. mea) si Putin? Pai… UCRAINA”.

Aceasta intrebare, urmata de raspuns, dovedeste nu doar vidul informational in care se zbate autorul, ci si lipsa de coerenta. Este un articol in care el vrea, cu orice chip, sa loveasca in Putin, poate pentru ca asa a fost pus, poate fiindca are impresia ca este in trend, mai ales ca publicatii romanesti, precum Evenimentul Zilei de astazi, abunda in articole anti Putin si, in general, denigratoare la adresa Rusiei.

Dorind sa isi arate sustinerea pentru Unchiul Sam, autorul articolului – nu dau nume, nu ii fac reclama gratuita in plus pe blogul meu- sustine:

Ce ii asteapta pe bolsevicii romani – indiferent ca-s politicieni, securisti, prea-sfinti ortodocsi, ziaristi de stanga, bloggeri pro-rusi, sau comentatori de profesie pe Facebook, platiti de PSD?

Dupa parerea mea, exterminarea. Nu-nu-nu! Nu exterminarea morala: ci aia fizica, traditionala. Glontul in ceafa. Majoritatea, nici macar in Rusia n-au cum sa fuga!

In caz ca ati uitat ce-i aia “Razboi Rece”, ca v-ati obisnuit cu binele si vi s-a urcat la cap treaba cu drepturile omului, uitati-va cum se tortureaza si se macelaresc trupele pro-ruse cu alea pro-NATO, la doar 150 de kilometri de Romania. Orice farama de “drept” al omului a cam disparut!

Si dupa ce va uitati, spuneti-mi daca mai credeti ca baietii astia de stanga, pro-rusi, or sa mai fie tratati cu amabilitate in viitor.

Ca eu nu cred!”

Sa le luam pe rand. Vorbeste despre drepturile omului un individ care doreste exterminarea nu morala, ci „aia fizica, traditionala. Glontul in ceafa”. Amenintarile facute cu subiect si predicat sunt de o gravitate extrema. Evident, nimeni nu se sesizeaza, iar asemenea indivizi, crezandu-se Dumnezeu, scriu pe bloguri tot ce le trece prin cap.

Eu ii aduc la cunostinta faptul ca amenintarea lui cu exterminarea ma lasa rece si ca voi continua sa imi exprim fatis, poate chiar ostentativ de acum inainte, simpatia pentru presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin.

Iar daca pentru asta voi primi un glont in ceafa, voi muri cu convingerea ca Romania este un stat in care siguranta cetateanului este un mit si atat.

6 thoughts on “Bloggerii pro-rusi, amenintati cu moartea. Voi continua sa il sustin pe Putin.

  1. As dori sa sa mentionati unde a aparut aceasta declaratie a lui Giurgea. Ma gandesc sa ii deschid un proces. Trimiteti informatiile pe adresa „marioad54@gmail.com”

    1. Daca V. Putin are sau nu nevoie de sustinere este o falsa problema si eludeaza esenta articolului de fata care se referea la o atirudine total nesanstoasa a unui autor care a considerat ca, in lipsa unor argumente, glontul ramane unica solutie.

  2. Mda….Cunosc stilul celui care proferează ameninţări.Este unu’ ,Giurgea pre numele său, care de multă vreme are scăpări de astea. Dar nu uitaţi proverbul: câinele care latră nu muşcă! Despre ideea cu procesul…este pierdere de bani şi de timp, mai ales că omul nostru se află prin UK. Cea mai bună soluţie este dată de un alt proverb: câinii latră, ursul merge!

  3. https://polldaddy.com/js/rating/rating.jsCunosc individul după stil. Este dementul ăla de Giurgea. Hoopaa, iar a revenit la preocupările pe care le avea în primăvara lui 2014? Parcă plecase la muncă în Anglia! Gata, am priceput: în Anglia n-a făcut purici mulți, pentru că acolo trebuie să știi bine o meserie și limba engleză dacă vrei să faci ceva.Menționez: engleza,(preferabil dialectul cockney, dacă ești în Londra), Nu engleza americană, care este privită cu dispreț în Albion. În concluzie, a revenit la vechea preocupare, cea de limbist al celor de la ILD, patronați de Turturică, Radu Tudor și alți guguștiuci de „presă”. Dacă o mai ține mult cu amenințări de astea, se va trezi într-o bună zi cu o serie de șuturi în gură!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *