Lucian Mandruta, acest Andrei Gheorghe&CTP al bloggerilor

Pentru mine, Lucian Mandruta e baiatul ala care vorbea in fiecare duminica la ProTv cu Brucan, care apoi s-a mutat la Antena 1 si care, cuprins de remuscari si poate de teama ca va dormi in fata usii, dupa ce presa a prezentat imagini cu el si amanta in ipostaze tandre, si-a cerut scuze public familiei, spre stupefactia sefilor.Intre timp, si-a dat seama ca trebuie sa se exprime. Pe blog. Si sa iasa in evidenta printr-o atitudine adolescentin-cetepista, de negare si jignire a celorlalti. Si de ratoire la cei care nu gandesc la fel cu Mandruta.

Nu as fi scris de el daca nu imi atragea atentia o stire despre o postare de pe blogul lui Mandruta, care maraie la tinerii care nu vor la oaste. Atitudinea lui mi-a amintit de emisiunea lui Gheorghe de la ProFm, „13-14”, in care ascultatorii erau rugati sa sune daca, spre exemplu, avusesera orgasm in timpul emisiunii.

Vina pentru mediatizarea cunoasterii luciferice si paradisiace a lui Mandruta le apartine celor care vad in randurile scrise de el… Chiar asa, ce-or fi vazand? Imi poate spune cineva?

One thought on “Lucian Mandruta, acest Andrei Gheorghe&CTP al bloggerilor

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *