Presa de la noi, in razboi cu Vladimir Putin. Un pitic care ataca un colos.

Recunosc, am un defect: deschid ziarele online din Romania si le rasfoiesc. Operatiune care nu dureaza prea mult, deoarece titlurile, previzibile si plictisitoare, repetitive, ma determina sa inchid paginile cu pricina.

Nu pot sa nu remarc, insa, zelul si tenacitatea cu care cronicarii zisi ziaristi de la noi, dar si analistii, ataca din toate puterile Rusia si pe Vladimir Putin care se face vinovat, in viziunea lor, de orice. Ma astept sa aflu zilele astea ca motivul pentru care vreo baba dintr-un catun indepartat al patriei nu a avut cozonac de Sarbatori este averea lui Vladmir Putin. Absurd si grotesc si, totusi, adevarat. Motivul batranei se regaseste, evident, sub alta forma, in articolele din ce in ce mai numeroase si mai denigratoare la adresa liderului de la Kremlin.images

Zilele trecute, mediul online luase foc dupa ce ambasadorul Federatiei Rusiei la Bucuresti luase atitudine fata de un articol scris de Tismaneanu si preluat de Romania Libera, in care Vladimir Putin era prezentat ca un rau absolut. Nenorocire! Pleiada de pro americani de la noi a sarit la gatul Excelentei Sale si, sfidatori ca niste pustani prinsi de diriga filmandu-se in timp ce fac sex in toaleta scolii, au inceput sa lanseze pe retelele sociale mesaje. Iata un asemenea exemplu: ,, Enervarea Kremlinului fata de vocile care il critica pe putin ne onoreaza.,, Dan Cristian Turturica, pe pagina de Fb, in data de 28 martie 2015.

Cei de la Adevarul par a avea de scris articole anti Putin la norma, iar cei care indeplinesc targetul primesc prima de Paste. Dincolo de atacuri, un lucru ramane neschimbat; puterea liderului de la Kremlin, care nu se lasa intimidat de niste personaje care sunt contestate chiar in patria-muma.

Out off topic;

Am fost acuzata pe Fb ca sunt platita de rusi.Fiecare crede ce vrea si ce il duce mintea. Eu ii rog pe cei care mai fac asemenea afirmatii sa le si probeze.

Celor care m-au scos din lista de prieteni pentru admiratia pe care i-o port lui Vladimir Putin le sunt recunoscatoare. Ma onoreaza aceasta atitudine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *