S-au coborat drapelele tarilor membre NATO in berna. Si nu doar atat.

Breichin niuz. Tristete mondiala. Nici cand a murit Cioaba al batran nu cred ca s-a analizat mai mult evenimentul. Reluand, va spun si voua, daca inca nu aflaserati: Marioara Zavoranu a murit. Cum si de ce nu conteaza.

Jalea a cuprins intreaga lume. Imparatul Japoniei a trimis o lunga scrisoare Oanei prin care isi exprima regretul pentru moartea monumentului de grasime bun simt care a fost muma-sa.mz

Comunistii chinezi au defilat in tacere pe strazile Beijingului.

Presedintele Vladimir Putin a interzis consumul de vodca in aceasta zi. Rusii au mentionat-o deja, in analele tuturor institutiilor, ca fiind ziua neagra a Federatiei.images

Presedintele Ucrainei a amutit. Voia sa o ia pe Marioara Zavoranu in Ucraina sa o faca Ministrul Apararii.

Presedintia Republicii Moldova, prea indurerata, nu a transmis nici un mesaj.

De la Bruxelles a fost trimis un comunicat de presa prin care Elita isi exprima deznadejdea si disperarea.

obamaPresedintele Obama insusi a facut apel la autoritati sa realizeze un documentar inspirat din viata Marioarei Zavoranu. Metro Goldwyn Mayer si-a exprimat intentia de a realiza aceasta pelicula.

Franco Zeffirelli a spus, deja, ca realizarea unui asemenea film va fi mult mai dificila decat cel despre Hristos.

In America de Sud nu s-a mai difizat nici o telenovela, televiziunile argentiniene, braziliene si restul venind sa filmeze la Institutul Fundeni.

Madonna va canta, special pentru eveniment, „,Don’t cry for me, Oana!”

Tarile membre NATO si-au coborat drapelele in berna. CNN relateaza de langa fiecare drapel. Corespondentilor postului de televiziune li s-a promis o prima considerabila daca filmeaza tot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *