Dupa „omorarea” lui Putin, ce urmeaza? Incinerarea?


Fac precizarea inca de la inceput ca ortodoxia este impotriva incinerarii, iar Vladimir Putin este ortodox.vp

In urma cu cateva zile, internetul a bubuit cu o stire aparuta pe un site obscur, efemeride.ro. Pentru necunoscatori, acest site se ocupa de mistere, conspiratii si altele, ceva gen Revista fenomenelor paranormale. Adica un loc unde stirile pot fi verificate la fel de mult pe cat putem pune baza pe vorbele Tatoaicai si ale politicienilor romani.

Ei bine, pe acest site, de unde aflam, printre altele si ca o tanara a vazut niste siluete stranii la mormantul lui Arsenie Boca, a aparut mega stirea ca Putin a murit. Anuntul ar fi fost facut de fosta sotie a liderului de la Kremlin. Unde, nu se stie, deoarece nu a fost gasit interviul original.

Ei bine, intreaga presa trepanata de la noi a preluat materialul, bucuroasa nevoie-mare ca anunta norodul ca Vladimir Putin este mort si ca in locul lui este o sosie. Dupa cum era de asteptat, cel mai inversunat organ de presa de la noi, ziarul Evenimentul zilei, nu a pierdut ocazia sa faca un articol pornind de la materialul de pe efemeride.ro.

Penibilul este cu atat mai mare cu cat este izvorat din disperarea unora care, neputand sa il puna la pamant, dezinformeaza. Cu ceva timp in urma, nu stiu ce specialisti americani afirmau ca Putin ar fi schizofrenic. Popularitatea liderului nu a scazut.

Dusmanii nu s-au lasat. Au continuat cu atacurile, au tras din toate pozitiile. Vladimir Putin a ramas pe baricade. A fost suficient sa lipseasca 11 zile din atentia publica pentru ca organele de dezinformare sa spuna ca e bolnav sau ca a fost o lovitura de stat. Zvonurile au fost infirmate din nou.

Astept cu interes stiri ca Putin a fost rapit de extraterestri-fideli Moscovei, desigur- sau ca a fost incinerat. Sau ca va participa la Eurovision. Sau ca… Sau ca… Sau, mai bine, nu.

„Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia”. Proverb romanesc.

Vladimir Putin

Georgiana Arsene Vezi tot →

Sunt omul in care Yin si Yang sunt cand prieteni, cand dusmani. Oscilez intre a scrie despre politica, oameni comuni, oameni creativi, frumosi sau urati, controversati, despre ceaiuri, carti, evenimente si viata. Uneori, pun bucati mari din suflat pe care le imbrac in fantezie. Pentru ca nu imi plac oamenii sobri si cei care ma considera o ciudata. Iar blogul meu se adreseaza celor care au curajul sa fie ei insisi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: