Sunt dobitoc si o arat!

Cam asta e concluzia mea la zecile de comentarii citite si auzite cu privire la propunerea de a nu mai fi primiti in unitatile de invatamant copiii nevaccinati. Pe langa zecile de pareri ca li se implanteaza micutilor nu stiu ce cipuri + 666, Armaghedonu, urmarirea, pecetea + mai vin alti trepanati care sustin ca, din moment ce unii sunt vaccinati, nu e nici un pericol ca in scoala sa intre si copii nevaccinati.vaccin

Inacceptabil mi se pare sa crezi ca, din moment ce invatamantul e gratuit, fiecare are dreptul sa faca si sa ceara ce vrea. Lipsa de instruire scoate monstri. Parinti indobitociti de bautura si de incultura vin sa dea directive, se bat cu pumnii in piept si sustin ca e discriminatorie aceasta masura.

Pai de ce sa fie discriminatorie? Nu am auzit nicaieri sa existe dreptul de a ma imbolnavi pentru ca unii, din motive religioase, de Olivia Steer sau de alta natura decid sa isi trimita la scoala copilul devenit bomba biologica. Parintii sunt cei care ar trebui sa solicite interzicerea intrarii in colectivitate a copiilor bolnavi sau nevaccinati.

Libertatea de a alege a parintelui in acest caz este similara cu un act sinucigas. Si se poate sa vedem cum prostia, in sfarsit, omoara!

P.S. Acest material este cutremurator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *