ISIS nu mai exista. Multumita lui Iohannis.

i1Ultimele atacuri teroriste revendicate de Statul Islamic vor deveni istorie, dupa ce presedintele Romaniei, KWJ, a pus piciorul in prag. El i-a convocat la un  pahar de horinca pe cei mai importanti factori de decizie, inclusiv pe sotia sa, si au decis: ISIS trebuie sa se potoleasca.kj

Vorbind printre dinti, un cuvant in romana, doua injuraturi in germana, Iohannis a hotarat sa ii scoata din lista de prieteni pe toti prietenii arabi, inlusiv pe Raed Arafat, pe motiv ca ultima postare cu pisici incita la violenta impotriva animalelor.

De asemenea, a solicitat Bisericii Ortodoxe Romane sa ceara ISIS bani pentru construirea Catedralei Neamului, in semn de revolta fata de victimele teroristilor.bh

In asemenea conditii, capii miscarii au depus armele. Mandru de victorie, Iohannis a anuntat pe Facdebook: „ZZZZMMMMZZZ”.

Agentiile de stiri din intreaga lume speculeaza pe marginea faptului ca Boko Haram a devenit un al doilea UNICEF, dupa actiunile dure ale presedintelui roman. El a fost chiar chemat sa conduca SUA, dar Iohannis a refuzat, pe motiv ca tot la Sibiu este mai frumos si ca nu ar da slana ardeleneasca pe hamburgerii Unchiului Sam.

In realitate, Iohannis se teme sa nu aiba parte de soarta lui JFK, pe motiv ca si numele sau are trei initiale KWJ, dintre care doua sunt identice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *