Dati titularizarea ca sa nenorociti copiii???????!!!!!!!!

In plina controversa legata de gradul de dificultate al subiectelor de la bac, doritoarele de posturi in invatamant discuta despre examenul de titularizare. Un om intreg la cap ar putea presupune ca o persoana care doreste sa devina dascal stie macar sa scrie corect romaneste. Fatala eroare!

Va dau mai jos un exemplu care pe mine m-a lasat fara cuvinte si m-a dezgustat profund. De unde e, nici Dumnezeu nu cere, dar macar lasati copiii tarii in pace si plecati la cules de capsuni!

titularizare

6 thoughts on “Dati titularizarea ca sa nenorociti copiii???????!!!!!!!!

  1. E foarte usor sa iti dai seama ce vroia sa intrebe doamna/domnisora in cauza si stim cu totii ca in mediul online se mai accepta astfel de prescurtari. Iar in ceea ce priveste proverbele limbii romane se zice: „unde nu e nici dumnezeu nu cere”. O seara buna!

  2. ‘Ce credeti ca ne va da la eseu, la subiectul 2, la invatatori?’ Simplu.. Nu iti trebuie studii al NASA ca sa intelegi ce scrie intr-o intrebare postata online.. Zau asa..

  3. Zic ca pana nu incercati si dumneavoastra un astfel de examen este usor de judecat. Cat despre cei ce incearca sa intre in sistem, nu toti, asa cum incercati sa generalizati dupa un singur exemplu, pot fi trimisi la capsuni. Ba chiar stiu dascali exceptionali care sunt menajere sau alte meserii ce nu au legatura cu profesia lor pentru ca aici nu sunt platiti. E rusinos sa fii capsunar? asta transmiteti in articol.

    1. Imi pare rau ca nu ati inteles adevaratul mesaj al textului. Cunosc dascali extraordinari, oameni minunati. E pacat sa intre in sistem oameni care nu stiu sa se exprime corect in limba romana pentru ca, avand tot titulatura de cadru didactic, vor duce in derizoriu aceasta nobila profesie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *