Da-l dreaq de bac, Leo te face vedeta pa mii da ieuro!

Nu m-as fi uitat la emisiunea cu Leo de la Strehaia nici daca mi-ar fi pus cineva pistolul la tampla. Dar, din pacate, reclama agresiva care se face acestei povesti m-a determinat sa arunc o privire la Kanal D. Proasta idee. M-a indispus cat pentru o mie de ani, cat pentru o mie de apasari pe toate complexele si durerile din sufletul meu – fir-ar, o sa imi plang de mila in scurt timp!.

Revenind: ce-mi vazura mie dioptriile la postul mentionat? Pai, pe Leo care nu, nu citea vreo carte, nu recita poeziile lui Paunescu, cuprins de patriotism si nici nu gatea. Nu. Arunca in fata cu banii. In fata cui? A camerelor de filmat, in timp ce niste manelisti ii tot cantau osanale. Lui si fatucii din seara respectiva, ca se schimba placa atunci cand printul tiganilor venea insotit de alta siliconata cu creierul neatins de riduri.renata

Masochismul meu intelectual n-a avut limite si m-am uitat doua zile consecutiv la emisune-Leo a venit cu una, Renata. Numa’ buzele acopereau juma de ecran, urmate de sani. Nici genele nu erau prea mici, dar, in comparatie cu restul, treceau neobservate. Asta se chinuia sa scoata niste propozitii din ea, dar, in afara de niste banalitati si stupizenii nu era capabila de altceva. Fiindca nu se afla langa un cadru didactic universitar, aberatiile brunetei pareau firesti. Leo era fericit, moderatorul care, in trecut, facea emisiuni de istorie fara audienta ranjea satisfacut, deci totul era … cum era.leo

A doua seara, Leo a venit insotit de alta desteapta, Loredana Chivu, care acoperea juma de ecran cu dintii care ii ieseau din gura acoperita de buzele umflate. Privirea sa era doar acoperire pentru ceafa care i se vedea prin ochi. lcLeo a acoperit-o cu bani.

Mi-am amintit de niste copii care, dupa chinuri mari, traind in saracie, au obtinut note bune la examene, la evaluarea nationala si la bac. Sunt extrem de curioasa daca ei vor avea, vreodata, atatia bani cat au fufele care ne invadeaza zilnic spatiul mediatic? Desigur, ipocritii si ruptii de realitate vor veni cu sloganuri fumate de mult si fara acoperire.

Si atunci, pe buna dreptate, la ce mai foloseste bacul asta, daca in Romania banii trag doar la cine nu trebuie?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *