A votat pentru taieri de salarii si pensii, acum l-a luat Dumnezeu.

Ieri a murit deputatul bihorean Octavian Bot. Un nume care mie nu imi spune nimic si nici nu ma intereseaza sa aflu ceva despre el.

Desi in popor se spune ca despre morti trebuie sa vorbim numai de bine, opinia publica de pe Fb sustine contrariul. „Un hot mai putin”, „Sa ii ia pe toti hotii cu el” sunt numai doua dintre mesajele postate la stirea despre decesul alesului neamului. Care, in decursul carierei sale politice nu numai ca s-a perindat la toate partidele-zice el ca a ales mereu calea cea buna, realitatea fiind ca a mers acolo unde ii era bine-dar a si votat pentru taierile de pensii si salarii. Ce ii pasa lui?

Dumnezeu insa nu doarme si blestemele celor care si-au pus capat zilelor in urma acestei decizii de reducere a lefurilor, dar si a rudelor acestora, l-au ajuns, astfel ca omul nu s-a putut bucura in voie de pensie. Si nici nu a murit in patul sau. A murit in spital, unde mersese sa fie tratat chiar de cei carora cu votul sau le diminuase salariul.Imagini pentru octavian bot penal

Nu se pune problema ca omul ar fi avut vreo urma de constiinta, in fond cand ai bani nu intelegi suferinta celui sarac. Mesajul este altul: roata se invarte si, daca puscaria nu este o pedeapsa, Dumnezeu are grija de fiecare dintre noi si ne da pe masura faptelor noastre.

Astept cu interes stiri despre starea de sanatate a altor alesi. Nu dau nume, voi scrie la momentul respectiv despre fiecare in parte.

Asa sa le ajute Dumnezeu!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *