Doar niste cuvinte…

… niste ganduri si putin despre mine sau poate despre niste mirosuri, senzatii si locui care nu mai sunt ca odinioara, cand soarele de august mangaia iarba si oamenii si apele…Imagini pentru luna august

Cand aveam impresia ca tot ce am de facut este sa ma bucur de lumina unei dimineti si sa imi imaginez ca oamenii de langa mine sunt vesnici. Am crezut mereu ca unii dintre acestia sunt, daca nu nemuritori, cel putin, extrem de rezistenti in fata bolilor si a mortii. Si am aflat ca nu e asa. Ei au fost cei mai fragili, cei mai expusi si cei care s-au dus primii.

Cei care imi citesc blogul au observat ca imi este usor sa vorbesc despre altii, sa imi exprim parerile politice sau sa scriu cu usor cinism despre iubire. Nu imi place sa vorbesc despre mine sau despre ceea ce simt, poate fiindca eu cred, gresit sau nu, ca as parea vulnerabila. Si pentru ca  imi exprim cele mai adanci ganduri doar fata de cei mai apropiati oameni din viata mea. Care sunt… de fapt, as spune mai degraba… care este.

Luna august imi aminteste de vacanta, de porumbul copt, de prune, de joaca, de bucurii, de lucruri frumoase, in general. Si sper ca si acest august sa imi aduca tot ce imi doresc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *