Sentimentu’ bate neuronu’. Only la Antena Stars.

De vreo doua seri, de cand Mos Ene nu mai vine pe la gene-Zburatoru’ a plecat in tarile calde, unde s-a reorientat profesional- ma uit la Insula Iubirii. Nu am reusit eu sa retin personajele si nu din pricina memoriei mele usor deficitare, ci fiindca sunt marcata emotional profund.

https://www.youtube.com/watch?v=DFCsOHIZdS0

Inteleg ca in seara asta se dau cartile pe fata. Fiecare cuplu afla daca partenerul/partenera a cedat ispitelor. Brusc, vinovatii, aia de au gustat din fructul oprit, isi dau seama cat de puternica este iubirea pe care o simt pentru partener. Ochii domnisoarelor se umplu de lacrimi, mai ceva ca Buzaul la inundatii si declaratiile de iubire sunt din ce in ce mai ravasitoare. „Tu esti iubirea mea! Nu cred ca am iubit pe cineva asa tare! Stiu ca ma iubeste enorm de mult

Al doilea cuplu pe care l-am vazut are probleme. Loredana vrea sa rupa legatura de iubire cu Liviu, un tip impulsiv, care i-a aplicat in trecut niste scatoalce- doar bataia e rupta din Rai, nu?. Liviu se bucura sincer ca isi va vedea iubita dupa atat timp petrecut separat.

Nu acelasi sentiment impartaseste Loredana, care a cedat ispitei pe care a devorat-o ca pe o inghetata rece si cremoasa intr-o zi fierbinte de vara. Fata ii spune lui Liviu ca a vazut ca el a devoalat niste amanunte din trecutul lor si ca nu poate trece peste. Liviu se disculpa. Loredana e neinduplecata, asemeni mumei lui Stefan cel Mare. Dupa un timp, Radu Valcan ii arata lui Liviu imagini cu iubita sarutandu-se cu ispita.

Momentul starneste furtuna in sufletul amorezului. Se ridica de pe buturuga, scoate o tigara si vrea sa fumeze. Nu are bricheta, dar primeste una. Bea apa si fumeaza. Cameramanii merg dupa el. Din ochii lui vor sa izvorasca lacrimi. Sensibil, Liviu considera ca a fost facut de c…t.

Se mai linisteste si discuta cu Loredana. „De ce te-ai sarutat?” intreaba Liviu. Imi aminteste de emisiunile cu medicul Cristian Andrei. Casc. O face de doua parale.

Inima, nu fi de piatra!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *