Sfaturi de iubire pentru femei. Ce amestec are Ion Iliescu.

Astazi vreau sa fac un experiment, sa pun in oglinda citate despre dragoste si relatii de pe unul din zecile de site-uri pentru femei si citate ale unui politician care a demonstrat ca poate tine tovarasa de viata alaturi pana la adanci batraneti. Incep, asadar, experimentul cu Ion Iliescu si portalul Garbo.ro.

Primul sfat: „Daca un barbat te vrea cu adevarat, nimic nu il poate face sa stea departe de tine”. Profund.

2. „Daca nu te vrea, nimic nu il poate face sa ramana”. Abisal. Nu as fi crezut asta.- „Logica oricarei calomnii e de a fi fara logica”.

3.”Inceteaza sa mai gasesti scuze unui barbat si comportamentului sau. La fel, nu iti gasi scuze atunci cand tu ai un comportament gresit. Ia atitudine, fa schimbari si creeaza viata pe care o meriti.” Asta m-a pierdut. Sa mai citesc o data. Deci sa nu ii mai gasesc scuze, dar nici mie. Asprimea e cheiea succesului. Bine spunea Ion Iliescu „Pus astfel in lumina, ancorat in sinergia faptelor, recursul la metoda nu eludeaza meandrele concretului”.ilici

4, 5, 6… 10. „Singura persoana pe care o poti controla intr-o relatie esti tu insuti”. Corect, cu conditia sa nu ai tulburari de personalitate, caz in care numai medicamentul potrivit te poate linisti. „Avocatura este judecatorul dracului” – I.I.

11,12-„Mentine limite in modul in care te trateaza un barbat, daca te supara ceva, spune”. Perfect adevarat. „Libertatea de exprimare o face fiecare pe barba proprie”. Ilici, again.

…16 „Nu lasa niciodata un barbat sa defineasca cine esti. Fii o regina, cu propria putere si glorie.” „Este o iluzie falsa”. Ion Iliescu.

17. „Nu imprumuta barbatul altcuiva. Daca a inselat cu tine, te va insela si pe tine.” – „A garanta proprietatea inseamna a limita dreptul omului asupra proprietatii lui”.mai, animalule

…19. „Nu ar trebui niciodata sa cauti pe cineva care sa te COMPLETEZE. O relatie consta din 2 indivizi completi. Cauta pe cineva complementar, nu suplimentar.” – „Noi am pierdut multa vreme o perioada de timp”.

Ultimul sfat ne indeamna la egoism.
P.S. Citatele din Iliescu sunt scrise cu italice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *