Europa, pe un butoi cu pulbere. Udrea, cu inima franta.

Am aflat ieri fara sa ma mir ca Elena Udrea s-a despartit de iubitul ei mai tanar, pe numele lui Valentin Chifu, un tip frumusel, dupa cum am vazut eu cu ochii mei in pozele de pe net.

Spun ca nu m-a surprins pentru ca aflasem din timp, dintr-una din publicatiile Tribunului-Tricolorul sau Romania Mare, nu stiu exact-ca urmeaza ca aceste doua inimi ce suspina sa isi spuna „Adio, visul frumos s-a terminat!” Tribunul sustinea ca Basescu nu ar fi suportata ca „Nimfa din Plescoi” sa aiba o relatie cu tanarul cu nume de sarbatoare a indragostitilor.refugiati

Eu, personal, sufar cand doua inimi care bat se despart, doua inimi ce suspina cu nimic nu se alina cand nici una nu este de vina. Si ma intreb unde isi vor gasi ei, oare, fericirea?

elena udreaIn timp ce Europa fierbe, in Romania televiziunile cica de stiri sunt interesate de viata amoroasa a Elenei Udrea. Aceasta ma face sa ma intreb cat de albastra este situatia interna si internationala de este nevoie de asemenea diversiuni manelistice.

Mai nou, hotii i-au spart casa Elenei Basescu.

Un singur lucru va spun: nu cred in coincidente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *