Jurnalistii de la „Adevarul” il urasc pe Vladimir Putin si gramatica limbii romane.

Ca Adevarul a lansat o campanie de denigrare a liderului Federatiei Ruse, Vladimir Putin, nu este o noutate pentru nimeni. Poate doar pentru cei care scriu aceste articole in cotidianul mentionat si care au impresia ca lupta pentru democratie.

Daca aceasta atitudine poate fi inteleasa-dar nu si acceptata, nu acelasi lucru se poate spune despre cunostintele de gramatica ale jurnalistelor de la Externe-si aici spun Rusia, pentru ca in presa de la noi a vorbi despre politica externa inseamna a ataca Federatia Rusa via Vladimir Putin.Este inadmisibil sa nu stii tu, jurnalistule, sa utilizezi cratima! Si scuza cu graba sau greseala de tipar nu sta in picioare-scuza, cu ea am facut acordul cu predicatul!

greseli gramatica

P.S. Este chiar amuzata repetarea ideii potrivit careia popularitatea lui Vladimir Putin este in scadere, pe fondul … Asta inseamna un singur lucru; ca jurnalistii competenti de la cotidianul amintit au impresia ca, repetand ca o banda stricata aceleasi lucruri-si nu numai ei, ci si Evenimentul Zilei, oamenii vor ajunge sa creada. Trist. Sau, cum ar spune presedintele nostru: Ghinion, pentru ca lumea si-a pierdut increderea in presa romaneasca si in manipulatorii ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *