Gabriel Oprea-barbatul tarii si unica salvare.

Cum as putea incepe acest articol in care vreau sa vorbesc despre Gabriel Oprea? As vrea sa ii spun din capul locului bravului conducator ca se bucura de increderea mea deplina in profesionalismul si expertiza sa. Acest om al vorbelor dovedite, bravul erou al natiunii va reusi, sunt convinsa, sa aduca linistea si echilibrul in Europa zilelor noastre, aflata la mari incercari din pricina crizei refugiatilor.

Dar stiu. Privirea darza, sprancenele arcuite, senzatia de duritate… toate aceste lucruri fac din Gabriel Oprea nu doar un barbat in adevaratul sens al cuvantului, ci si un lider incontestabil care stie sa conduca nu doar o categorie profesionala, ci si o tara si, de ce nu, intreaga Europa. oprea gabriel

In vremurile grele pe care le traim, cand o planeta-ntreaga se plange ca o doare, vorba lui Adrian Paunescu, Dumnezeu sa-l odihneasca!- Gabriel Oprea, numai lui i-as putea spune: „Sunteti Barbatul Tarii si Unica Salvare!”.

Si mai e ceva. Gabriel Oprea, ca un geniu fertil, s-a inconjurat numai de oameni care dau dovada de o imensa inteligenta, de un realism patrunzator, dezamorsand minciuna in care traim de douajcinci de ani si care sunt nerabdatori sa faureasca o patrie noua. Ei vor aduce primavara noua a constiintei romanesti, prin renasterea sperantei si muncii.

Pentru toate acestea, domnule Gabriel Oprea, va multumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *